Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medic din Iasi care i-a facut cezariana unei femei intrate in contact cu o persoana din Italia: Dumnezeu cu mila! Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg!

Hotnews Hotnews,
 Medic din Iasi care i-a facut cezariana unei femei intrate in contact cu o persoana din Italia: Dumnezeu cu mila! Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg!

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi povesteste conditiile in care i-a facut cezariana unei femei gravide ce intrase in contact cu o persoana intoarsa din Italia. Medicul spune ca nu exista echipament de protectie si nici teste pentru COVID-19, avertizand ca in aceste conditii de practicare a medicinei in conditii de pandemie, Romania va depasi alte state europene la numarul de cazuri. continuă pe Hotnews

Acuzatii grave facute de un medic din Iasi: Dumnezeu cu mila! Nu este normal ce se intampla!

Acuzatii grave facute de un medic ginecolog din Iasi, dupa ce a avut de facut o operatie de cezariana unei gravide care era suspecta de coronavirus.

Medic din Iasi: Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg! De ce avem putine cazuri inca? Deoarece oamenii NU sunt testati!

Diana Popovici, medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi, a povestit conditiile in care i-a facut cezariana unei femei insarcinate, care intrase in contact cu o persoana revenita din Veneto, Italia.

Un barbat din Iasi, infectat cu coronavirus, ar fi mers sa se distreze in trei cluburi (Ziarul de Iasi)

Un barbat din Iasi care a fost depistat cu COVID-19 ar fi mers in nu mai putin de trei cluburi la finalul saptamanii trecute, relateaza Ziarul de Iasi.

Diana, un medic ginecolog din Iasi, a aflat ca trebuie sa asiste la nastere o gravida care ar putea avea coronavirus. E incredibil ce a urmat

Diana, un medic ginecolog din Iasi, trage un semnal de alarma in ceea ce priveste capacitatea de testare a pacientilor suspecti de infectare cu coronavirus.

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine .

Slujbele la biserica, interzise pana pe 31 martie. Primul judet din tara care a luat aceasta masura

Suspendarea slujbelor la biserica au fost confirmate ieri, de astfel si unele dintre cele mai mari evenimente au fost suspendate in ultima vreme. Un judet a facut acest pas, dar privind numarul de infectii s-ar putea ca aceste decizii sa fie luate de mai multe localitatii. Slujbele la biserica, interzise pana pe 31 martie in .

Renumit medic din Iasi, diagnosticat cu Covid-19. Doctorul ar fi venit din Franta si a stat izolat la domiciliu

Alti doi ieseni au fost diagnosticati cu Covid-19 in cursul zilei de luni, 16 martie, printre acestia numarandu-se si un medic oncolog din oras, potrivit unor surse medicale.

Un medic din Bacau facea teste de coronavirus pentru 50 de lei. A fost amendat

Un medic de familie din judetul Bacau si-a cumparat un termoscaner pentru a-i testa pe pacientii din comuna Huruiesti, iar pentru o consultatie si o spirometrie pulmonara cerea 50 de lei. Acesta a primit o amenda de 2. 000 de lei.

Directorul Aeroportului din Iasi: in aprilie pierderea va fi de peste 80% Se solicita inchiderea circulatiei aeriene

EXCLUSIV ONLINE Pierderi foarte mari pentru aeroporturile din tara in urmatoarea perioada. Din cauza restrictiilor de calatorie mai multe curse au fost anulate, iar cele care inca opereaza curse au un grad.

Marturia medicului din Timisoara care a vindecat cinci oameni de coronavirus: Am dat aceasta tableta!

Virgil Musta, medic primar de boli infectioase la Spitalul Victor Babes din Timisoara a vorbit despre tableta care a reusit sa vindece cinci cazuri de coronavirus din oras. Toti cei cinci pacienti erau tineri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2074 seconds )