Libnet.ro
UNICEF

17:45

Marea Britanie intensifica vaccinarea, cu spitalele aproape coplesite de cresterea internarilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie intensifica vaccinarea, cu spitalele aproape coplesite de cresterea internarilor

Centrele medicale ambulatorii din Marea Britanie au inceput astazi administrarea celui de-al doilea vaccin impotriva COVID-19, cel al AstraZeneca-Oxford, cu obiectivul de a atinge tinta de 13 milioane de persoane din principalele grupe de risc vaccinate pana la jumatatea lunii februarie, in timp ce spitalele se plang ca au ajuns la limita capacitatii si personalul sanitar este epuizat, relateaza agentia EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie incepe sa foloseasca vaccinul produs de AstraZeneca

Marea Britanie incepe de luni vaccinarea cu serul produs de AstraZeneca, eveniment descris de ministrul Sanatatii drept un moment de cotitura in lupta cu noul coronavirus, care va duce la relaxarea restrictiilor, scrie BBC.

CORONAVIRUS |Marea Britanie, cel mai ridicat bilant zilnic al deceselor din aprilie

Marea Britanie a raportat, miercuri, peste 1. 000 de decese provocate de coronavirus pentru prima data din luna aprilie in contextul in care guvernul face eforturi pentru a tine sub control infectarile cu noua.

Zi neagra pentru Marea Britanie: Peste 1.000 de decese din cauza COVID-19 raportate in ultimele 24 de ore

Marea Britanie, confruntata cu o explozie a contaminarilor cu coronavirus, a inregistrat miercuri 1. 041 de decese, bilantul zilnic depasind o mie de decese pentru prima data din aprilie, scrie AFP.

Record de imbolnaviri de COVID-19 in Marea Britanie. Peste 62.000 de noi cazuri si 1.041 de morti intr-o singura zi

Marea Britanie a inregistrat un nou record de imbolnaviri de COVID-19, in ultima zi fiind raportate 62. 322 de noi cazuri, potrivit guardian. co. uk. De asemenea, numarul deceselor este unul alarmant.

Un avion plin cu criminali si talhari expulzati din Marea Britanie va ajunge saptamana viitoare in Romania

Avionul condamnatilor exista in realitate si va ajunge chiar in Romania. Este vorba despre un avion care va avea 30 de pasageri, toti romani condamnati si inchisi pana acum in Marea Britanie, dar alungati de Brexit.

Consumul de muzica a crescut in Marea Britanie cu mai mult de 8% in anul 2020

Consumul de muzica a crescut in Marea Britanie cu mai mult de 8% in 2020, cand, mare parte din an, au fost in vigoare restrictii de mobilitate impuse in contextul pandemiei.

Jumatate de milion de romani, in lockdown obligatoriu: dezastrul din Marea Britanie, confirmat

Marea Britanie trece prin cea mai dificila perioada de la inceputul pandemiei, iar avand in vedere numarul de romani din teritoriu, anuntul lui Boris Johnson va avea efecte economice.

Olanda si Germania refuza intrarea cetatenilor din Marea Britanie pentru calatorii neesentiale

Mai multor cetateni britanici li s-a refuzat intrarea in Olanda de la 1 ianuarie, deoarece Marea Britanie nu mai este scutita de restrictiile legate de Covid privind calatoriile neesentiale din afara UE de cand a parasit blocul, potrivit The Guardian.

Probleme post-Brexit. Companii din UE refuza livrari in Marea Britanie din cauza birocratiei aparute

Unele companii de retail din Uniunea Europeana au suspendat livrarile catre clienti din Marea Britanie, in contextul noilor conditii impuse de autoritatile britanice dupa Brexit, clientii britanici nemultumiti fiind sfatuiti sa li se adreseze parlamentarilor pe care i-au votat, informeaza BBC News.

Boris Johnson: Marea Britanie intra in lockdown national pentru trei saptamani

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anuntat, luni seara, ca Marea Britanie va intra in lockdown national pentru urmatoarele trei saptamani din cauza noii tulpini COVID-19 care are un grad de infectiozitate mult mai mare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )