Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un cunoscut criminalist da verdictul: Gheorghe Dinca este un criminal in serie

Antena3 Antena3,
Un cunoscut criminalist da verdictul: Gheorghe Dinca este un criminal in serie

Andrei Banu, fost ofiter criminalist, a subliniat in contextul crimelor de la Caracal ca s-a sfavarsit un sir intreg de erori, din momentul sesizarii pana la declansarea activitatii. continuă pe Antena3

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: Criminalul Gheorghe Dinca avea un anumit mod de operare. Se ascunde sub masca unui om rece

Psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu, a precizat la Antena 3 ca Gheorghe Dinca, barbatulcare a luat la ocazie doua tinere si apoi le-a omorat avea la inceput fizionomia unui animal in.

Gheorghe Dinca este nevinovat! Declaratia socanta care rastoarna totul: Sigur a declarat asa sa scape

Sora lui Gheorghe Dinca ecrede ca fratele sau este nevinovat si ca a declarat asa doar ca sa scape de presiune.

Inculpatul Gheorghe Dinca este suspectat ca ar fi comis si alte crime Copiii si sotia sustin ca a fost un tata model - avocat

Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei Melencu, de 18 ani, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea procurorilor ca acesta ar fi comis si alte crime.

Fost sef Omoruri: Dinca este un criminal in serie care ucide intr-o anumita rutina. Unde ar fi corpulAlexandrei Macesanu

Expertul criminalist Dan Antonescu considera ca, cel probabil, Gheorghe Dinca este un criminal in serie, pentru care uciderea unei tinere a ajuns o rutina.

Nepotul lui Gheorghe Dinca este un cunoscut cantaret de muzica populara

Sora vitrega a criminalului din Caracal este printre putinii membri ai familiei acestuia care a acceptat sa vorbeasca despre el. Putina lume stie insa ca unul dintre fiii femeii, implicit nepot al lui Gheorghe.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT: BUTOIUL din curtea lui Gheorghe Dinca este de fapt un ARZATOR IMPROVIZAT (VIDEO)

Procurorul-sef DIICOT, Felix Banila, a declarat, miercuri, ca criminalul de la Caracal avea in curte un arzator improvizat.

Imagini terifiante. Cum arata criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, alaturi de familie. Privirea lui spune multe

Gheorghe Dinca alaturi de familia sa, potret apasator. Fotografiile cu criminalul din Caracal si rudele sale sunt destul de rare, mai ales in conditiile in care pana si acestia pare ca l-au renegat in urma cu mai bine de 10 ani. Familia lui Gheorghe Dinca Trecutul lui Gheorghe Dinca este unul plin de mister. Nu .

SOC in SHOWBIZ! Pe NEPOTUL lui GHEORGHE DINCA il CUNOSTI de la TV! Este ARTIST (FOTO)

S-au aflat noi detalii despre familia lui Gheorgeh Dinca! Individul are o soravitrega. Ease afla printre putinii membri ai familiei acestuia care a acceptat sa vorbeasca despre el.

Teoria-soc a unui criminalist. Motivul pentru care Gheorghe Dinca a cerut certificat medico-legal: Vrea sa demonstreze ca a fost bruscat si de aceea a recunoscut crima

Criminalistul Liviu Chesnoiu a venit cu o teorie-soc cu privire la cererea lui Gheorghe Dinca pentru un certificat medico-legal. Acest personaj negativ nu putem sa il catalogam criminal pana ne spune.

Gheorghe Dinca, profilul unui criminal in serie. Specialist criminolog: ii este teama sa arate unde a fost omorata Alexandra. Locul acela poate fi punctul final si a altor victime

Specialistul criminolog Dan Antonescu a vorbit despre modul in care ar fi operat Gheorghe Dinca, in cazul crimelor din Caracal. Se contureaza profilul unui criminal in serie si afirm acest lucru sub rezerva,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )