Libnet.ro
UNICEF

17:15

Teoria-soc a unui criminalist. Motivul pentru care Gheorghe Dinca a cerut certificat medico-legal: Vrea sa demonstreze ca a fost bruscat si de aceea a recunoscut crima

Antena3 Antena3,
Teoria-soc a unui criminalist. Motivul pentru care Gheorghe Dinca a cerut certificat medico-legal: Vrea sa demonstreze ca a fost bruscat si de aceea a recunoscut crima

Criminalistul Liviu Chesnoiu a venit cu o teorie-soc cu privire la cererea lui Gheorghe Dinca pentru un certificat medico-legal. Acest personaj negativ nu putem sa il catalogam criminal pana ne spune. continuă pe Antena3

CRIME iN SERIE iN CARACAL Noi date din ancheta: Politistii experitizeaza masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, de unde si-a cumparat cartela prepay (VIDEO)

Noi dezvaluiri in cazul crimelor de la Caracal. Politistii expertizeaza, joi, masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, unde a mers, in ziua in care Alexandra a sunat la 112, pentru.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Noi date din ancheta: Politistii expertizeaza masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, de unde si-a cumparat cartela prepay (VIDEO)

Noi dezvaluiri in cazul crimelor de la Caracal. Politistii expertizeaza, joi, masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, unde a mers, in ziua in care Alexandra a sunat la 112, pentru.

Meghan Markle, apel disperat din partea fratelui sau. Motivul pentru care mama fostei actrite ar putea fi respinsa de familia regala

Fratele fostei actrite Meghan Markle, actuala Ducesa de Sussex, a facut un apel public catre acesta. Thomas Markle Jr. se teme ca mama lui Meghan, Doria Ragland, ar putea fi urmatoarea ruda interzisa de familia regala britanica. Meghan Markle, la un pas sa rupa legatura cu familia ei Thomas Markle Jr, fratele vitreg al ducesei, .

Furie in Caracal din cauza anchetei! Motivul pentru care procurorii au intrerupt cautarile la domiciliul lui Gheorghe Dinca

Informatie de ultima ora pe SURSE: Oasele gasite la Gheorghe Dinca sunt umane si apartin unei persoane cu talie mica, subtire, posibil copil. A trecut o saptamana de la rapirea Aexandrei, iar.

Lovitura de teatru. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si.

Rasturnare de situatie. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Stire in curs.

Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane. Deputatul mitraliera, indicii despre ipoteza ca fetele nu sunt omorate

Se contureaza tot mai mult ipoteza conform careia fetele pe care Gheorghe Dinca a spus ca le-a ucis ar fi, de fapt, traficate intr-o retea de proxenetism. Activitatea lui Gheorghe Dinca in perioada in care a stat in Italia este cercetata, in urma zvonurilor potrivit carora el ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane.

Gheorghe Dinca avea o pensie de 659 de lei si o avere impresionanta. Cati bani a luat pe unul dintre terenurile vandute

Toata Romania a vazut conditiile in care Gheorghe Dinca locuia. Cu toate astea, se pare ca ar beneficia de o pensie care i-ar putea aduce alt confort. Despre ce suma este vorba? Ce pensie are Gheorghe Dinca? in ciuda conditiilor grele de trai pe care le afisa, barbatul a muncit pe tot parcursul tineretii sale, .

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: Criminalul Gheorghe Dinca avea un anumit mod de operare. Se ascunde sub masca unui om rece

Psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu, a precizat la Antena 3 ca Gheorghe Dinca, barbatulcare a luat la ocazie doua tinere si apoi le-a omorat avea la inceput fizionomia unui animal in.

De ce nu spune Gheorghe Dinca unde a ascuns cadavrele victimelor sale? Explicatia este infioratoare

Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a omorat pe Alexandra si Luiza, insa nu le-a indicat precis si locul unde ar fi aruncat trupurile celor doua. Expertul criminalist Dan Antonescu considera ca, cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )