Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un cunoscut interlop din Braila este principalul suspect n cazul atacului asupra celor doi baschetbalisti americani

Hotnews Hotnews,
 Un cunoscut interlop din Braila este principalul suspect n cazul atacului asupra celor doi baschetbalisti americani

Interlopul brailean Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca Dasaev, este unul dintre principalii suspecti ai atacului in care doi baschetbalisti americani au fost injunghiati pe terasa Music Pub din Gradina Mare, potrivit informatiilor obtinute de site-uldebraila. ro. continuă pe Hotnews

Noi detalii in cazul baschetbalistilor americani injunghiati la Braila: `Atacul a durat 10 secunde. Au fost agresati fara motiv`. Un interlop periculos este principalul suspect

Apar noi detalii in cazul celor doi baschetbalisti americani care au fost injunghiati la o terasa din centrul Brailei. Sportivii au fost atacati din senin de indivizi necunoscuti si loviti cu sticle, dar si cu.

Noi detalii in cazul baschetbalistilor americani injunghiati la Braila: `Atacul a durat 10 secunde. Au fost agresati fara motiv`. Un interlop periculos este principalul suspect (FOTO)

Apar noi detalii in cazul celor doi baschetbalisti americani care au fost injunghiati la o terasa din centrul Brailei. Sportivii au fost atacati din senin de indivizi necunoscuti si loviti cu sticle, dar si cu.

UPDATE Doi baschetbalisti americani au fost njunghiati n Braila. Cei doi au fost operati, unul dintre ei este transportat la Spitalul Floreasca din Bucuresti / UPDATE Joseph McClain: S-au luat la cearta cu noi pentru ca suntem negri. Nu a fost de la o fa

Doi baschetbalisti americani, jucatori ai clubului Cuza Sport, au fost injunghiati, in noaptea de sambata spre duminica, pe o terasa din centrul Brailei. Amandoi au ajuns la spital si au fost operati, fiind la terapie intensiva. Unul dintre sportivi, care are plamanul perforat, a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Potrivit Agerpres, cei doi sportivi le-au spus cadrelor medicale ca vor sa fie transferati la un spital din America. UPDATE 00:10 Joseph McClain a declarat pentru Antena 3. S-au luat la cearta cu noi pentru ca suntem negri. Nu aveau vreun argument, niciun motiv. Nu am spus nimic. Nu a pornit de la o fata. Un cunoscut interlop din Braila este principalul suspect in cazul atacului asupra celor doi baschetbalisti americani .

Champs Elysees a fost nchis din cauza unui vehicul suspect. Politia a stabilit ulterior ca nu exista nicio amenintare de securitate

Bulevardul Champs Elysees a fost inchis duminica de politia franceza din cauza unui vehicul suspect. Dupa investigarea autoturismului cu sistemul detectare a bombelor si un caine special antrenat, politia a concluzionat ca nu exista niciun pericol de securitate, transmite Reuters.

Cine este interlopul din Braila, cautat dupa injunghierea celor doi baschetbalisti

Interlop brailean Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca Dasaev, este unul dintre principalii suspecti ai sangerosului atac in care doi baschetbalisti americani au fost injunghiati pe o terasa din.

Primarul din Braila, despre cazul sportivilor americani injunghiati: Nu caracterizeaza municipiul, dar, din cand in cand, anumite persoane strica renumele orasului

Primarul municipiului Braila, Marian Dragomir, a declarat, duminica, pentru News. ro, ca o persoana certata cu legea foarte mult timp ar fi implicata in agresarea celor doi baschetbalisti de la ACS Cuza.

Primarul din Braila, despre atacul asupra baschetbalistilor americani: S-a produs in cel mai miselesc mod posibil de catre o persoana care a fost certata cu legea foarte mult timp

Primarul municipiului Braila, Marian Dragomir, sustine ca in incidentul in care au fost raniti cei doi baschetbalisti americani de la ACS Cuza Sport Braila a fost implicata o persoana certata cu legea.

BOMBA in lumea tenisului romanesc! Fanii sunt in stare de SOC: Si-a ANUNTAT RETRAGEREA! Din nefericire, este vorba chiar de... (FOTO)

Unul dintre cei mai importanti tenismeni romani si-a anuntat retragerea definitiva din tenisul profesionist. Este vorba despre Adrian Ungur, unul dintre componentii echipei Romaniei de Cupa Davis, prezenti in.

Un preot din Bacau este acuzat ca a agresat sexual cinci minore

Un preot din comuna Huruiesti, judetul Bacau, in varsta de 63 de ani, este cercetat ca ar fi agresat sexual cinci fete. in acest caz, autoritatile au deschis un dosar de cercetare penala, iar magistratii.

SOC iN LUMEA TEATRULUI! Din pacate, este vorba despre marea actrita Ileana Stana Ionescu (FOTO)

Legendara actrita Ileana Stana Ionescu a ales sa se retraga din teatru fix cand implineste 82 de ani. De asemenea, Doamna comediei romanesti a cerut sa fie scoasa din toate pieselein care joaca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )