Libnet.ro
UNICEF

01:05

O cunoscuta actrita a murit la doar 44 de ani din cauza cancerului (FOTO)

B1 B1,
O cunoscuta actrita a murit la doar 44 de ani din cauza cancerului (FOTO)

Veste trista in lumea cinematografiei! A murit actrita si militanta siriana Fadwa Suleiman, refugiata in Franta, dupa o lupta crunta cu cancerul. Aceasta este cunoscuta pentru conducerea. continuă pe B1

O oferta a lui Trump pentru un cazinou din Sydney, respinsa in urma cu 30 de ani din cauza legaturilor lui cu mafia

O oferta facuta de Donald Trump pentru construirea primului cazinou din Sydney a fost respinsa in urma cu 30 de ani dupa ce politia a spus ca este ingrijorata de legaturile acestuia cu mafia, scrie The Guardian.

A murit Miss Fitness, din cauza dietei. Ce manca in fiecare zi

Meegan Hefford, o australianca de 25 de ani, mama a doi copii, a murit din cauza dietei. Femeia avea o nutritie bazata pe shake-uri de proteine si albusuri de oua. Ea suferea de diferite alergii, de care nu.

Au inceput arestarile din cauza pirateriei Game of Thrones

Game of Thrones este cel mai popular serial din toate timpurile. Aceasta realitate se datoreaza si recordurilor de piraterie, desi cei de la HBO nu sunt multumiti. Mai sunt doar doua episoade din acest sezon din Game of Thrones. Sezonul sapte este cel mai scurt de pana acum, cu doar sapte episoade in loc de [].

Eroul Zilei. Liceean bucurestean, campion mondial la doar 18 ani

La doar 18 ani, a devenit primul roman campion absolut la un concurs organizat de Microsoft. Tiberiu Danciu, elev al Colegiului National Grigore Moisil din Bucuresti, a concurat cu 156 de.

FOTO. O fetita de 10 ani din India, violata de unchiul sau, a nascut, dupa ce judecatorii i-au interzis sa faca avort

O fetita de 10 ani, al carui caz a starnit controverse dupa ce Curtea Suprema a Indiei i-a interzis sa avorteze, desi fusese victima unui viol, a nascut. Fetita nu stie ca a fost insarcinata, intrucat i s-a spus ca i-a crescut burta din cauza unei pietre mari pe care o poarta in stomac.

Un tanar a facut accident cu masina din cauza unei gropi nesemnalizate din mijlocul drumului (FOTO)

Un tanar de 18 ani din Negresti, judetul Vaslui, a fost protagonistul unui accident rutier, care a avut loc pe timpul noptii pe o strada din oras. Din fericire, acesta a reusit sa scape cu.

Traficul rutier pe autostrada A2, pe sensul de mers catre Capitala, blocat din cauza unei autoplatforme care a luat foc, a fost reluat

O autoplatforma a luat foc, vineri seara, pe autostrada A2, pe sensul de mers spre Capitala, dupa ce a intrat in balans si s-a rasturnat din cauza vitezei, la ora actuala traficul rutier fiind blocat pe acest sens de mers.

Traficul rutier pe autostrada A2, pe sensul de mers catre Capitala este blocat din cauza unei autoplatforme care a luat foc

O autoplatforma a luat foc, vineri seara, pe autostrada A2, pe sensul de mers spre Capitala, dupa ce a intrat in balans si s-a rasturnat din cauza vitezei, la ora actuala traficul rutier fiind blocat pe acest sens de mers.

Victoria Azarenka risca sa rateze US Open din cauza luptei pentru custodia copilului sau

Jucatoarea belarusa de tenis Victoria Azarenka, fosta numarul unu mondial, ar putea declara forfait pentru ultimul turneu de Mare Slem al anului, US Open 28 august - 10 septembrie), din cauza rupturii relatiei cu tatal fiului sau si a procedurilor pentru obtinerea custodiei copilului, informeaza AFP.

ATP: Kei Nishikori, forfait pana la sfarsitul anului, din cauza unei accidentari la incheietura manii drepte

Inca un jucator din TOP 10 ATP nu va mai evolua pana la finalul sezonului in curs, Kei Nishikori fiind nevoit sa declare forfait din cauza unei accidentari la incheietura mainii drepte, transmite L'Equipe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )