Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un cuplu din Iasi si-a ucis fiul din greseala. Motivul este de-a dreptul socant

Antena3 Antena3,
Un cuplu din Iasi si-a ucis fiul din greseala. Motivul este de-a dreptul socant

Un cuplu din Iasi a ajuns in fata judecatorilor pentru ca placerea de a asculta manele a determinat moartea unui dintre cei cinci copii. Tatal a facut o improvizatie la aparatul radio pentru a asculta. continuă pe Antena3

Un copil din Iasi si-a pierdut viata din cauza manelelor. Parintii sunt singurii vinovati! Cum a fost posibil asa ceva

Mihaita, un copilas din Iasi, si-a pierdut viata dupa ce s-a electrocutat la un aparat de radio. Tatal sau, Constantin Victor Dragomir, in varsta de 40 de ani, a modificat aparatul printr-o improvizatie, astfel incat sa.

A provocat un accident, dar ce a facut tanara din Iasi intrece orice imaginatie

O tanara din Iasi s-a prefacut moarta dupa ce a provocat un accident. Politistii au aflat insa ca Ancuta s-a urcat bauta la volan, furase masina si nici nu avea permis de conducere. Alarma s-a dat.

Wizz Air a lansat sapte rute noi de pe aeroportul din Iasi. Care sunt noile destinatii

Wizz Air a lansat sapte rute noi de pe aeroportul din Iasi catre Billund, Bruxelles Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Malmo, Paris Beauvais si Salonic. In total, programul Wizz va include 20 de zboruri saptamanale aditionale cu plecare din Iasi.

Profesor universitar din Baia Mare, ucis in propria locuinta. Fiul sau e principalul suspect

Un profesor universitar din Baia Mare, in varsta de 65 de ani, a fost gasit fara suflare in propria locuinta. Ulterior, a fost deschisa o ancheta pentru omor, principalul suspect fiind chiar fiul.

Cuplu surpriza in showbiz! Cel mai titrat impresar din Romania traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o focoasa AVOCATA din Iasi

Radu Groz, cel mai cunoscut impresar de vedete din Romania, are o relatie de cateva luni cu o avocata din Iasi! Este o femeie foarte frumoasa, inteligenta si cu un caracter deosebit,a spus.

Un barbat din Iasi i-a taiat stomacul fratelui si s-a facut nevazut

Situatie socanta in Iasi. Un barbat i-a taiat stomacul fratelui mai mic pe care l-a abandonat in agonie. Cu ultimele puteri, omul si-a sunat mama si a fost transportat in stare grava la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.239 seconds )