Libnet.ro
UNICEF

12:00

Profesor universitar din Baia Mare, ucis in propria locuinta. Fiul sau e principalul suspect

Antena3 Antena3,
Profesor universitar din Baia Mare, ucis in propria locuinta. Fiul sau e principalul suspect

Un profesor universitar din Baia Mare, in varsta de 65 de ani, a fost gasit fara suflare in propria locuinta. Ulterior, a fost deschisa o ancheta pentru omor, principalul suspect fiind chiar fiul. continuă pe Antena3

Paguba de aproape patru ori mai mare, in urma jafului de la agentia unei banci din Baia Mare

Paguba jafului de la agebtia unei banci din Baia Mare a fost de aproape patru ori mai mare, cel putin asta reiese din informarea Parchetului de pe langa Tribunalul Baia Mare. Unul dintre cei doi autori a fost prins si este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vecinii profesorului universitar omorat intr-un cartier select din Baia Mare sunt socati:Desi avea doua doctorate, se oprea sa vorbeasca cu oricine

Stirea ca profesorul universitar Liviu Gavrilescu a fost gasit mort in propria casa s-a diseminat rapid si a produs o unda de soc in Baia Mare. Cadrul didactic era extrem de indragit si de cunoscut in urbe. Fiul lui cel mic este de negasit de azi-noapte.

Profesor de la Universitatea de Nord din Baia Mare, gasit mort: ar fi fost ucis intr-un scandal domestic

Liviu Gavrilescu, profesor la Universitatea de Nord, fost consilier al prefectului si consilier IT la Prefectura Maramures, a murit in aceasta dimineata. Se pare ca ar fi fost victima uni scandal domestic.

Un fost consilier din Maramures, ucis in propria casa. Suspectul principal, chiar fiul sau

Liviu Gavrilescu, profesor universitar din Baia Mare, care a lucrat in trecut la Prefectura Maramures, a fost gasit mort in propria casa. Principalul suspect este chiar fiul acestuia, care este cautat in.

Scriitorul care sustine ca un alchimist din Baia Mare ar fi scris o mare parte din capodoperele lui William Shakespeare

Baimareaul Walter ubelhart, autorul romanului in umbra lui Shakespeare, a studiat viata unui personaj istoric local, un argintar si alchimist care a trait in secolul al XVII-lea.

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2018. Edu.ro iti spune unde ai fost REPARTIZAT in BAIA MARE

BAIA MARE REPARTIZARE LICEE 2018 prima faza de ADMITERE edu. ro. Ministerul Educatiei face publice rezultatele repartizarii computerizate pentru admiterea la liceu in 2018. Rezultatele vor fi afisate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )