Libnet.ro
UNICEF

15:00

Curierul care a scuipat pe o pizza, condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare

B1 B1,
Curierul care a scuipat pe o pizza, condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare

Sanctiune drastica pentru curierul turc care a scuipat pe o pizza. FOTOGRAFII NECENZURATE) Procurorii din. continuă pe B1

Doi ani si jumatate de inchisoare pentru un fost curier din Turcia care a scuipat pe o pizza inainte de a o livra

Fostul curier acuzat ca a scuipat pe o pizza inainte de a o livra clientului a fost condamnat marti de un tribunal din Turcia la doi ani si jumatate de inchisoare, scrie AFP.

Omul din USR care a fost suspendat doi ani din partid pentru ca a mancat mici: Eram in campanie electorala. Nu am facut eu gratarul

Valentin Calciu a fost suspendat, pe o perioada de doi ani, din USR, pentru ca a mancat mici imbracat cu tricoul cu inscriptia Dan Barna, presedinte.

VIDEO Imagini teribile suprinse de o camera video. Un copilas de doi ani a fost spulberat de o masina sub privirile tatalui

Un tata si-a vazut copilul de doi ani spulberat de o masina. Nenorocirea s-a produs duminica, 9 februarie, in municipiul Suceava. Momentul a fost surprins de o camera de supraveghere video.

SUPLIMENT WELLNESS ANA HOTELS: Domeniul wellness, pe un trend constant crescator, in ultimii doi ani

Reporter: Cum a evoluat cererea din partea consumatorilor de tratamente wellness? Ana Hotels: Cererea consumatorilor de wellness urmeaza un trend constant crescator, semnificativ in ultimii doi ani.

Accident cumplit la Suceava. Copil de doi ani, spulberat pe trecerea de pietoni

Accident cumplit in Suceava. Un copil de 2 ani a fost spulberat de o masina pe trecerea de pietoni. Va avertizam urmeaza informatii si imagini cu un puternic impact emotional.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )