Libnet.ro
UNICEF

13:15

Curs valutar BNR astazi, 12 aprilie: leul incheie saptamana in crestere, ignorand datele BNR referitoare la deficitul de cont curent

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curs valutar BNR astazi, 12 aprilie: leul incheie saptamana in crestere, ignorand datele BNR referitoare la deficitul de cont curent

Leul s-a apreciat in ultima sedinta a saptamanii, pentru a doua zi consecutiv, in ciuda datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei care arata ca deficitul de cont curent a urcat, in primele doua luni ale anului, cu peste 30% fata de aceeasi. continuă pe Wall-Street Ro

Curs valutar BNR astazi, 11 aprilie: leul recupereaza ceva din pierdere in fata euro si a dolarului

Leul s-a apreciat usor, joi, dupa deprecierea semnificativa de miercuri, cand a scazut in raport cu principalele monede din cauza vestilor defavorabile cu privire la inflatie si deficitul comercial.

Curs valutar BNR azi, 12 aprilie: Cotatia valutelor internationale pentru week-end

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis cursul valutar vineri, 12 aprilie, la ora 13:00. Acesta este valabil pe parcursul intregului week-end. Moneda europeana s-a depreciat usor, pentru a doua zi consecutiva -0. 0009 lei) in timp ce dolarul american a inregistrat o scadere de 0,0130 lei. Francul elvetian e in scadere cu 0,0094 lei, iar [] .

Curs valutar BNR azi, 10 aprilie: Leul se devalorizeaza in raport cu euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei a afisat cursul valutar pe 10 aprilie, la ora 13:00. Moneda europeana inregistreaza o crestere pentru a doua zi consecutiva +0,0085 lei), in timp ce dolarul american este in crestere cu 0,0066 lei. A crescut, de asemenea, atat francul elvetian +0,0005 lei), cat si lira sterlina +0,0057 lei). in luna martie, [] .

Curs valutar BNR azi, 11 aprilie: Cotatia principalelor valute internationale

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis cursul valutar joi, 11 aprilie, la ora 13:00. Moneda europeana s-a depreciat in raport cu leul -0,0015 lei), in timp ce dolarul american a inregistrat si el o scadere usoara -0,0022 lei). Francul elvetian a scazut cu 0,0077 lei, iar lira sterlina este singura moneda importanta care a [] .

Curs valutar BNR azi, 9 aprilie: Ce se intampla cu euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei a afisat cursul valutar marti, 9 aprilie, la ora 13:00. Moneda europeana a inregistrat o crestere de 0,0019 lei, in timp ce dolarul american s-a depreciat cu 0,0120 lei. Francul elvetian a scazut cu 0,0089 lei, iar lira sterlina s-a depreciat cu 0,0049 lei. in luna martie, cursul valutar mediu pentru [] .

CALENDAR ORTODOX 12 APRILIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Mucenic Sava s-a nascut in anul 334, intr-un sat din zona Buzaului. Parintele sau duhovnicesc era preotul Sansala. Cei doi erau calugari misionari in tinutul Buzaului unde,.

HOROSCOP 12 APRILIE. Taurii se simt haotici, Gemenii trebuie sa faca eforturi pentru a-si depasi problemele

Iata horoscopul zilei de VINERI 12 APRILIE 2019; la prima vedere, astrele par a anunta o criza astazi dar este o criza ce poate fi evitata. Implicati in aceasta situatie, fiecare cu contributia sa.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 12 APRILIE 2019. Criza sau nu?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 12 APRILIE 2019; la prima vedere, astrele par a anunta o criza astazi dar este o criza ce poate fi evitata. Implicati in aceasta situatie, fiecare cu contributia sa sunt.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 12 aprilie. Berbecii au parte de revelatie, Gemenii au dreptul sa fie neconventionali

Iata pentru VINERI 12 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 aprilie. Nu scapam de ploi

Vineri, 12 aprilie, vremea se va mentine inchisa si temporar vor fi ploi, ce vor avea si caracter de aversa, posibil insotite izolat de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )