Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cursa NEBUNEASCA pe strazile din Bucuresti: Marian Godina lauda promtitudinea cu care un taximetrist a urmarit un sofer beat pana la interventia politistilor (VIDEO)

B1 B1,
Cursa NEBUNEASCA pe strazile din Bucuresti: Marian Godina lauda promtitudinea cu care un taximetrist a urmarit un sofer beat pana la interventia politistilor (VIDEO)

Un taximetrist din Bucuresti a inregistrat conversatia pe care a avut-o cu dispeceratul de politie, in timp ce a sesizat nereguli privind un sofer care conducea in stare de ebrietate. Acesta a. continuă pe B1

Politistul Marian Godina, catre Liviu Dragnea:indrazneste sa nu fii agramat!indrazneste sa pui virgule!

Politistul Marian Godina ii atrage atentia presedintelui PSD Liviu Dragnea ca nu scrie corect in limba romana, ceea ce este extrem de rusinos.

Marian Godina, politist si-n timpul liber! NU a iesit in oras cu iubita ca sa gaseasca masina unui sofer fugar! Fanii de pe Facebook l-au ajutat! Cum s-a intamplat totul

Celebrul Politist Marian Godina a povestit pe Facebook ca nu a iesit cu iubita in oras, din cauza ca s-a ocupat de gasirea masina unui sofer fugar, acuzat ca a provocat un accident grav. Ajutat.

Marian Godina si-a cerut iubita de sotie pe 1 decembrie. Nu stiam ca viata poate rade de tine daca-i spui ca ti-ai facut planuri

Politistul Marian Godina din Brasov a postat pe contul sau de Facebook o fotografie prin care a anuntat ca urmeaza sa se casatoreasca.

Tinerii basarabeni poarta pe strazile din Chisinau un drapel tricolor lung de un kilometru, pentru a omagia Marea Unire cu Romania

Un steag tricolor lung de un kilometru este purtat pe strazile din Chisinau de catre tinerii din Republica Moldova, in cinstea Zilei Nationale a Romaniei.

Targul de Craciun din Bucuresti isi deschide portile pe 1 decembrie! Vezi programul complet al evenimentului

Contrar traditiei din fiecare an, Targul de Craciun din Bucuresti se tine in Piata Constitutiei, iar nu in Piata Universitatii. Timp de o luna, bucurestenii si cei veniti din tara vor.

Politistul Marian Godina a reusit sa gaseasca o masina ascunsa de proprietar dupa un grav accident rutier: N-a putut dormi, cu gandul la Opelul ala

Agentul Politiei Rutiere din Brasov, ajuns celebru in Romania, a cerut ajutor pe Facebook dupa ce soferul unui masini inmatriculate in Marea Britanie a disparut de la locul unui accident rutier pe care l-a provocat.

Accident grav la Brasov. Marian Godina face apel la cetateni sa gaseasca soferul fugar

Din primele informatii, se pare ca un autoturism a intrat intr-un stalp. Accidentul s-a soldat cu victime. Un martor spune ca o masina inmatriculata in Marea Britanie, un Opel argintiu, a intrat in autoturismul proiectat in stalp si apoi a fugit de la locul accidentului.

Lady Gaga surprinde DIN NOU: Aparitie BIZARA pe strazile din Paris (FOTO)

Lady Gaga este o surpriza de fiecare data. Aflata in Paris, diva care a prutat o haina din carne, a ales de aceasta data o haina masiva, din blana albastra.

Parada de 1 decembrie - programul complet al evenimentului din Bucuresti

La parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, organizata, joi, in Piata Arcul de Triumf, vor participa peste 3. 000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste.

Simona HALEP s-a afisat cu un BARABT la mall din Bucuresti. Cei doi au fost la shopping, au mancat inghetata si au stat de vorba zeci de minute (FOTO)

Tensimena Simona Halep, despre care se spune ca ar avea o relatie cu machedonul Costa Spone, si-a facut aparitia la mall din Capitala cu un barbat celebru. Cei doi au facut cumparaturi, au mancat.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )