Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politistul Marian Godina, catre Liviu Dragnea:indrazneste sa nu fii agramat!indrazneste sa pui virgule!

Adevărul Adevărul,
Politistul Marian Godina, catre Liviu Dragnea:indrazneste sa nu fii agramat!indrazneste sa pui virgule!

Politistul Marian Godina ii atrage atentia presedintelui PSD Liviu Dragnea ca nu scrie corect in limba romana, ceea ce este extrem de rusinos. continuă pe Adevărul

Marian Godina, mesaj pentru patriotul Liviu Dragnea: indrazneste sa nu fii agramat! indrazneste sa pui virgule! (FOTO)

Liviu Dragnea se declara patriot si mereu indragostit de Romania, dar limba romana nu ii este chiar cea mai buna prietena. intr-un mesaj pe Facebook de Ziua Nationala, acesta a.

Politistul Marian Godina a reusit sa gaseasca o masina ascunsa de proprietar dupa un grav accident rutier: N-a putut dormi, cu gandul la Opelul ala

Agentul Politiei Rutiere din Brasov, ajuns celebru in Romania, a cerut ajutor pe Facebook dupa ce soferul unui masini inmatriculate in Marea Britanie a disparut de la locul unui accident rutier pe care l-a provocat.

Marian Godina si-a cerut iubita de sotie pe 1 decembrie. Nu stiam ca viata poate rade de tine daca-i spui ca ti-ai facut planuri

Politistul Marian Godina din Brasov a postat pe contul sau de Facebook o fotografie prin care a anuntat ca urmeaza sa se casatoreasca.

Marian Godina, politist si-n timpul liber! NU a iesit in oras cu iubita ca sa gaseasca masina unui sofer fugar! Fanii de pe Facebook l-au ajutat! Cum s-a intamplat totul

Celebrul Politist Marian Godina a povestit pe Facebook ca nu a iesit cu iubita in oras, din cauza ca s-a ocupat de gasirea masina unui sofer fugar, acuzat ca a provocat un accident grav. Ajutat.

Planuri secrete ale lui Liviu Dragnea sau inconstienta crasa? Cum vrea Dragnea sa fenteze catusele

Ma intreb adesea cat de inconstient poate fi Liviu Dragnea, acceptand posibilitatea sa fie saltat cu catuse din Kiseleff sau de la guvern, in calitate de sef de partid, de premier sau de ministru. Nu realizeaza cat rau ar face propriului partid, in aceasta ipostaza? Ipoteza este cat se poate de verosimila.

Liviu Dragnea, depasit de Dacian Ciolos si Klaus Iohannis in topul aparitiilor media in campania electorala

Premierul Dacian Ciolos conduce topul aparitiilor media in campania electorala, urmat de presedintele Klaus Iohannis si de presedintele PSD Liviu Dragnea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, marturiseste ce a simtit la Ziua Nationala, stand in multime, intrucat nu avea invitatie in tribuna oficiala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat joi daca s-a simtit exilat in timp ce statea in public pentru a privi parada militara dedicata zilei de 1 Decembrie, in loc sa fie in tribuna oficiala alaturi de presedintele Iohannis.

Liviu Dragnea, dupa ce a stat in public la parada: Nu stiu care politicieni au fost exilati si care nu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, referitor la faptul ca a stat in public la parada ce Ziua Nationala a Romaniei, ca nu stie care politicieni au fost exilati si care nu, el adaugand ca daca tii neaparat sa stai pe niste trepte inseamna ca ai o problema.

Liviu Dragnea n-a mai calcat prin Teleorman de cand a inceput campania electorala. Liderul PSD este, totusi, omniprezent in judetul de bastina

Numele lui Liviu Dragnea este laitmotivul campaniei electorale din Teleorman, indiferent de candidati si partide. Dragnea candideaza pentru un nou mandat de deputat in judetul sau de bastina si desi nu a mai trecut prin judet , numele sau ramane cel mai vehiculat in perioada campaniei, atat de colegii de la PSD, cat si de contracandidati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )