Libnet.ro
UNICEF

00:06

UE ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer si CureVac

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer si CureVac

Uniunea Europeana ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru a-si asigura sute de milioane de doze de vaccinuri impotriva coronavirusului dezvoltate de Pfizer-BioNTech si CureVac, a declarat pentru Reuters un oficial european implicat in discutiile cu grupurile farmaceutice. continuă pe Ziarul Bursa

UE ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer-BioNTech si CureVac -Surse Reuters

Uniunea Europeana ar putea plati mai mult de 10 miliarde de dolari pentru a asigura sutele de milioane de doze de vaccinuri dezvoltate de Pfizer-BioNTech si CureVac, a declarat pentru Reuters un oficial al UE implicat in discutii.

CORONAVIRUS |UE ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer si CureVac

Uniunea Europeana UE) ar putea plati mai mult de 10 miliarde de dolari pentru a-si asigura sute de milioane de doze de vaccinuri impotriva coronavirusului dezvoltate de Pfizer-BioNTech si CureVac, a declarat.

Apple va plati 113 milioane de dolari pentru incetinirea intentionata a iPhone-urilor vechi

Apple va plati 113 milioane de dolari pentru a inchide o investigatie privind practicile companiei de a incetini modelele vechi de iPhone, un obiceidespre care clientii spun ca este o tactica de a-i forta.

Apple va plati 113 milioane de dolari pentru incetinirea performantelor telefoanelor iPhone

Grupul informatic american Apple a acceptat sa plateasca 113 milioane de dolari pentru a solutiona un litigiu cu avocati generali din 34 de state americane care au acuzat producatorul telefoanelor iPhone ca a incetinit performantele dispozitivului pentru a masca problemele existente la baterie si a-i face pe utilizatori sa cumpere noi modele, transmite Reuters si News. ro.

Tarile din G20 au alocat o suma fara precedent de 11.000 de miliarde de dolari pentru redresarea economica din criza provocata de noul coronavirus

Statele care fac parte din Grupul celor mai dezvoltate 20 de state ale lumii G20) au alocat o suma fara precedent, de 11. 000 de miliarde de dolari, pentru a accelera o redresare economica echitabila si durabila din criza provocata de noul coronavirus, potrivit unui raport publicat inaintea summitului liderilor G20 care va fi organizat de Arabia Saudita in aceasta saptamana, transmite CNBC.

Jens Stoltenberg avertizeaza ca NATO ar putea plati un pret scump daca se retrage prematur din Afganistan: Ne confruntam acum cu o decizie dificila

NATO ar putea plati un pret scump daca paraseste prea devreme Afganistanul, a avertizat Jens Stoltenerg, Secretarul General al Aliantei, dupa ce un oficial al SUA a declarat ca este de asteptat ca.

CORONAVIRUS |Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Olt: Peste 10 angajati, testati pozitiv

Peste 10 angajati de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate CJAS, n. r. ) Olt au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, acestia fiind izolati fie la domiciliu, cei mai multi, fie la spital.

Nou fond european de 325 milioane dolari pentru startup-uri tech de agricultura

Startup-urile europene din domeniul tehnologiilor pentru agricultura vor putea obtine noi finantari de capital de risc dintr-un fond de investitii, in valoare totala de 325 de milioane de dolari, lansat vineri de o firma de venture capital din Bruxelles.

1,3 miliarde euro pentru Complexul Energetic Oltenia

Guvernul a aprobat un memorandum prin care vrea sa acorde in urmatorii ani o suma totala de 1,3 mili.

47,5 miliarde euro pentru tarile UE, fonduri pentru redresare post-pandemie

Parlamentul European si Consiliul Europei au incheiat miercuri negocierile pentru acordarea de asist.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )