Libnet.ro
UNICEF

05:30

O cursa Ryanair a fost intoarsa pe aeroportul Otopeni, din cauza unor defectiuni tehnice

România Liberă România Liberă,
O cursa Ryanair a fost intoarsa pe aeroportul Otopeni, din cauza unor defectiuni tehnice

O cursa Ryanair care decolase de la Bucuresti cu directia Milano s-a intors pe aeroportul Otopeni, la doar 25 de minute dupa ce si-a luat zborul, din cauza unor problem tehnice. continuă pe România Liberă

O cursa Ryanair a fost intoarsa pe aeroportul Otopeni, din cauza unor defectiuni tehnice. Aeronava isi va relua zborul la ora 17.20

O cursa Ryanair care decolase de la Bucuresti cu directia Milano s-a intors pe aeroportul Otopeni, la doar 25 de minute dupa ce si-a luat zborul, din cauza unor problem tehnice.

Aeroportul Otopeni, din ce in ce mai sufocat. Trafic-record in primele sase luni ale anului, in conditiile in care aerogara n-a mai fost extinsa de pe vremea lui Berceanu si Boagiu

In primele sase luni ale acestui an, traficul aerian consemnat pe cele doua aeroporturi ale Bucurestiului Otopeni si Baneasa a inregistrat o noua crestere-record, de 20,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut .

Omul de afaceri Alin Simota, dat in urmarire internationala, a fost arestat pe aeroportul Otopeni

Omul de afaceri hunedorean Alin Simota a fost arestat pe Aeroportul Otopeni si trimis la Penitenciarul Rahova.

O cursa Ryanair s-a intors pe aeroportul Henri Coanda din cauza unei erori

O cursa Ryanair care decolase, marti dimineata, de pe aeroportul Henri Coanda din Bucurest cu destinatia Milano, s-a intors pe aeroport dupa aproape 30 de minute de zbor din cauza unei erori aparute la unul dintre monitoarele de bord.

O cursa Ryanair de pe ruta Bucuresti-Milano s-a intors pe aeroportul Henri Coanda din cauza unei erori

Un avion Boeing 737, apartinand companiei aeriene Ryanair, care decolase de pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti in jurul orei 10. 00, cu destinatia Milano Bergamo), s-a intors pe aeroport dupa aproape 30 de minute de zbor din cauza unei erori aparute la unul dintre monitoarele de bord, au declarat marti, pentru News. ro, surse din aviatie.

O cursa Ryanair care urma sa zboare pe ruta Bucuresti-Milano s-a intors pe aeroportul Henri Coanda

Un avion Boeing 737, apartinand companiei aeriene Ryanair, care decolase de pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti in jurul orei 10. 00, cu destinatia Milano Bergamo), s-a intors pe aeroport dupa aproape 30 de minute de zbor din cauza unei erori aparute la unul dintre monitoarele de bord, scrie News. ro, citand surse din aviatie.

UPDATE Traficul feroviar intre Predeal si Timisul de Sus a fost reluat pe un fir, dupa ce acesta a fost oprit mai multe ore din cauza unui copac care a cazut pe firele de contact

Circulatia feroviara intre Predeal si Timisul de Sus a fost reluata pe un singur fir, dupa ce timp de mai multe ore a fost blocata din cauza unui un copac care s-a prabusit pe firele de contact, relateaza News. ro, care citeaza CFR Infrastructura. Sapte trenuri au fost afectate.

Restrictii de circulatie pe A2 Bucuresti - Constanta, din cauza unui accident rutier

Traficul rutier pe A2 Bucuresti - Constanta este restrictionat marti dimineata se circula pe banda de urgenta), la kilometrul 139, pe sensul catre litoral, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, anunta Centrul Infotrafic.

Comisia Europeana a lansat procedura de infringement contra Poloniei din cauza subminarii independentei Justitiei. Varsovia riposteaza

Comisia Europeana nu are competentele necesare pentru a lansa procedura de infringement impotriva Poloniei din cauza reformei controversate a tribunalelor de drept comun din aceasta tara, au sustinut autoritatile de la Varsovia, sambata seara.

Sute de oameni evacuati in Spania, din cauza unor incendii de vegetatie

Guvernul regional din sud-estul Spaniei a ordonat evacuarea a 300 de persoane, din cauza unui incendiu de vegetatie care a distrus 1. 000 de hectare de padure de pin, relateaza Associated Press, potrivit News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )