Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cursa speciala umanitara pentru repatrierea a 122 de romani din Venetia, Italia

Antena3 Antena3,
Cursa speciala umanitara pentru repatrierea a 122 de romani din Venetia, Italia

Un avion Tarom a efectuat, in aceasta seara, o cursa speciala umanitara pentru repatrierea a 122 de romani din Venetia, Italia. La sosirea pe aeroportul Otopeni, romanii au fost consulati intr-un centru special construit chiar pe pista. continuă pe Antena3

O aeronava TAROM a desfasurat o cursa umanitara pentru a repatria 122 de romani blocati in Italia

O aeronava TAROM a desfasurat joi o cursa umanitara, din Bucuresti catre Venetia si retur, pentru a repatria angajatii romani ai unei companii italiene si pe angajatii italieni blocati pe santierul Naval.

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

15 autocare cu romani din Germania, blocate la Vama Nadlac

Aproximativ 15 autocare cu romani din Germania asteapta sa intre in tara prin Vama Nadlac, judetul A.

Coronavirus: Ministerul de Externe anunta repatrierea a 189 de cetateni romani din Malta, Egipt si Spania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca miercuri a fost facilitata repatrierea a 100 de cetateni romani 74 din Malta si 26 din Egipt) care au revenit, iar joi dimineata alti 89 de cetateni romani au revenit din Spania, in contextul pandemiei de coronavirus.

Aproximativ 100 de romani din Malta si Egipt au fost adusi urgent in tara

Aproximativ 100 de romani, blocati in strainatate din cauza masurilor extreme impuse de toate statele ca urmare a pandemiei de coronavirus, au fost adusi in tara.

Bogdan Aurescu: Aproximativ 6.000 de romani din Italia, Spania, Austria revin in tara marti noapte prin culoarul special deschis in Ungaria

In jur de 6. 000 de cetateni romani cu 830 de vehicule sunt blocati la granita dintre Austria si Ungaria si vor reveni in tara in aceasta noapte, dupa ce, la insistentele Ministerului roman de Externe, Ungaria a deschis un coridor umanitar de tranzitare a tarii intre orele locale 21:00 si 5:00, potrivit ministrului Bogdan Aurescu.

20 de autocare cu romani din Germania, blocate in Vama Nadlac

Douazeci de autocare cu romani sunt blocate in punctul de trecere al frontierei din Nadlac, ca urmare a noilor directive impuse de MAI.

in plina pandemie, aproape 100 de romani din Iasi au plecat la munca in Germania

In timp ce romanii din strainatate sunt opriti sa mai intre in tara din pricina riscului de imbolnavire cu noul coronavirus, sunt si oameni care fac cozi la aeroporturi sa iasa. Peste 100 de persoane au luat drumul Germaniei de pe Aeroportul din Iasi. Au acasa familii, iar singura resursa financiara o reprezinta locul de munca de peste hotare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )