Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cursa Wizz Air de Pisa a plecat cu o intarziere de patru ore. Ce spunea Radu Berceanu despre cursele low-cost

România Liberă România Liberă,
Cursa Wizz Air de Pisa a plecat cu o intarziere de patru ore. Ce spunea Radu Berceanu despre cursele low-cost

Aeronava Wizz Air W 63157 pe relatia Bucuresti - Pisa si care trebuia sa plece de pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 13,30 a decolat cu o intarziere de patru ore, la 17:32, potrivit Biroului de Informatii al aeroportului . continuă pe România Liberă

Operatorul low-cost Wizz Air introduce noi curse din Craiova spre Liverpool, Koln si Madrid. Care vor fi tarifele

Wizz Air a anuntat astazi ca va introduce noi curse din Craiova spre Liverpool, Koln si Madrid. Zborurile vor fi efecutate din martie 2017.

Ministerul de Interne continua exercitiul SEISM 2016, care simuleaza un cutremur de 7,6 grade. Arafat promite ca va investiga situatia de la Iasi, unde o ambulanta a intarziat la o interventie reala peste patru ore, din cauza exercitiului

Ministerul Afacerilor Interne continua, miercuri, seria de antrenamente din cadrul exercitiului SEISM 2016, organizat in Bucuresti si in Iasi. Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca va investiga, in paralel, si situatia de la Iasi, unde o ambulanta a intarziat peste patru ore la un caz real, din cauza exercitiului.

O femeie a asteptat ambulanta timp de patru ore, din cauza exercitiului coordonat de Raed Arafat

O femeie din Iasi a asteptat, marti, sosirea ambulantei mai mult de patru ore, ca urmare simularii interventiei in caz de cutremur, organizata de Ministerul Afacerilor Interne.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )