Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie a asteptat ambulanta timp de patru ore, din cauza exercitiului coordonat de Raed Arafat

România Liberă România Liberă,
O femeie a asteptat ambulanta timp de patru ore, din cauza exercitiului coordonat de Raed Arafat

O femeie din Iasi a asteptat, marti, sosirea ambulantei mai mult de patru ore, ca urmare simularii interventiei in caz de cutremur, organizata de Ministerul Afacerilor Interne. continuă pe România Liberă

Ministerul de Interne continua exercitiul SEISM 2016, care simuleaza un cutremur de 7,6 grade. Arafat promite ca va investiga situatia de la Iasi, unde o ambulanta a intarziat la o interventie reala peste patru ore, din cauza exercitiului

Ministerul Afacerilor Interne continua, miercuri, seria de antrenamente din cadrul exercitiului SEISM 2016, organizat in Bucuresti si in Iasi. Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca va investiga, in paralel, si situatia de la Iasi, unde o ambulanta a intarziat peste patru ore la un caz real, din cauza exercitiului.

Trafic deviat provizoriu de pe DN 1 pe DN 1A, din cauza aglomeratiei. Pe Valea Prahovei s-au format coloane de masini

Traficul rutier a fost deviat provizoriu, duminica dupa-amiaza, de pe DN1 Brasov - Ploiesti pe pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei, in conditiile in care in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de coborare dinspre munte, s-au format coloane de masini, transmite News. ro.

Imagini socante: Un robot militar NASA a izbucnit in flacari din cauza unei baterii (VIDEO)

Un robot proiectat de NASA pentru misiuni de cercetare si salvare a fost surprins de o camera de supraveghere in timp ce izbucnea in flacari atat de puternic ca un baton de dinamita. Acesta a.

Martor in dosarul Turceni-Rovinari, bruscat de politisti: Nu am solicitat niciodata protectie. Ceea ce face Politia reprezinta un abuz. Politistii stau 24 de ore din 24 in fata usii. Azi am fugit (VIDEO)

Mister total in jurul interventiei politistilor la adresa martorului protejat din dosarul lui Ponta si Sova. Alin Brincus, fost angajat al casei de avocatura Sova si Asociatii, a fost bruscat de.

Referendumul din Italia ar putea fi amanat de autoritati din cauza dezastrelor provocate de cutremure

Referendumul constitutional din Italia programat pe 4 decembrie ar putea fi amanat de autoritati din cauza pagubelor provocate de cutremure in partea centrala a tarii, informeaza Stiri pe.

VIDEO. Raed Arafat a parasit, nervos, platoul unui post de televiziune, dupa ce a fost intrebat daca va demisiona. Producator: Stiam ca urmeze sa plece. Nu din cauza intrebarilor a iesit din platou

Secretarul de stat si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat a parasit, nervos, platoul postului national de televiziune, unde a fost invitat, luni seara, sa discute despre Romania post-Colectiv. El s-a retras din emisiune in urma unui schimb de replici cu moderatoarea Emma Zaicescu. Marti, producatorul si moderatoarea emisiunii au explicat ca secretarul de stat in MAI anuntase dinainte de inceperea emisiunii ca va fi nevoit sa plece.

Profesorul Lascar demareaza, printre cadrele medicale care protesteaza din cauza salariilor mici, la volanul bolidului sau de peste 100.000 de euro (FOTO)

Peste 70 de mii de angajati din Sanatate au protestat luni, oprind activitatea la majoritatea spitalelor din tara. Printre acesta si Spitalul de Urgenta Floreasca. in fata unitatii medicale in.

Pietele internationale, pesimiste din cauza rezultatelor companiilor

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut vineri, ca urmare a rezultatelor financiare anuntate de companii, care ridica semne de intrebare cu privire la sanatatea acestora.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )