Libnet.ro
UNICEF

17:30

Curse gratuite pentru personalul medical printr-o aplicatie de taxi si ridesharing

Hotnews Hotnews,
 Curse gratuite pentru personalul medical printr-o aplicatie de taxi si ridesharing

Aplicatia de taxi si ridesharing FREE NOW Clever) a creat o sectiune dedicata personalului medical care lupta impotriva coronavirusului si personalului din institutiile implicate in organizarea si gestionarea starii de urgenta prin care pot comanda curse si se pot deplasa gratuit de la si catre locul de munca in perioada starii de urgenta, in baza legitimatiei de serviciu. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Ce a cerut acum pentru personalul medical

Klaus Iohannis a transmis, intr-o videoconferinta, noi masuri pentru a ingradi raspandirea virusului. Mesajul sefului de stat a vizat personalul medical, care este cel mai expus in aceasta lupta. Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Cereri pentru personalul medical Stimati manageri de spitale, stiu ca va confruntati cu probleme, iar presiunea pe sistemul .

Curse gratuite pentru cei care lupta impotriva coronavirusului prin aplicatia de taxi si ridesharing Free Now

Free Now sustine personalul medical care lupta impotriva coronavirusului si personalul din institutiile implicate in organizarea si gestionarea starii de urgenta oferind curse gratuite, in parteneriat cu Asociatia Studentilor din Universitatea.

Containere instalate in curtea Spitalului de Infectioase pentru personalul medical

Patru containere au fost instalate in curtea Spitalului Clinic de Boli Infectioase din Constanta, unde personalul medical se poate odihni.

Testele pentru personalul medical trebuie sa ajunga vineri la Buzau

Presedintele CJ Buzau anunta ca joi ar urma sa ajunga la Buzau o parte dintre materialele de protectie comandate, iar vineri vor ajunge si testele destinate personalului medical.

Aplicatia de taxi si ridesharing Free Now anunta ca ofera curse gratuite personalului medical

Aplicatia de taxi si ridesharing Free Now Clever) a anuntat joi ca sustine personalul medical care .

Doua linii telefonice gratuite pentru consilierea psihologica a elevilor si profesorilor pe tema COVID-19

Elevii si profesorii, dar si parintii, au la dispozitie doua linii telefonice gratuite pentru consilierea psihologica pe tema COVID-19. Este vorba de numerele de telefon 0771. 767 si 0771. 750 la care raspund specialistii psihologi din cadrul Asociatiei Proacta EDU. Acestia vor oferi suport personalului didactic pentru comunicarea cu familiile si pentru a identifica situatiile speciale sau de risc in care se pot afla parintii sau elevii. Acestia vor beneficia, de asemenea, de consiliere psihologica. in functie de solicitari, familiile pot primi asistenta sociala, medicala si juridica.

DSP Alba incepe testarea pentru COVID-19. Primii vizati: personalul medical de la unitatile de primiri urgente si din spitale

DSP Alba va incepe de vineri, 27 martie 2020, testarea personalului medical din Alba cu ajutorul luniei instalate in cadrul laboratorului din cadrul institutiei.

Nelu Tataru: Testarea persoanelor din Bucuresti va incepe cu personalul medical

Aplicarea testelor pentru noul coronavirus va incepe cu Bucurestiul si se va face in mai multe etape, a declarat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru. Acesta a subliniat ca va avea.

Autoritatile barladene, apel catre Guvern ca Spitalul de Urgenta Barlad sa nu fie unitate de tratare COVID-19: Personalul medical de specialitate este subdimensionat si lipsit de protectie

Autoritatile locale din municipiul Barlad au facut apel pentru ca Spitalul de Urgenta Elena Beldiman sa nu fie transformat in unitate destinata tratarii pacientilor cu COVID-19, potrivit dispozitiilor.

Raed Arafat: Medicul sau unitatea medicala decid unde pot sa limiteze activitatea pentru a nu expune pacientii si personalul medical (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a explicat marti seara ca medicii vor decide in perioada urmatoare in ce masura vor limita activitatea din unitatile medicale. Asta in co.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )