Libnet.ro
UNICEF

15:01

Cursele avia dintre Republica Moldova si Rusia nu vor fi intrerupte

Adevărul Adevărul,
Cursele avia dintre Republica Moldova si Rusia nu vor fi intrerupte

Zborurile dintre Republica Moldova si Rusia nu vor fi afectate de interdictiile reciproce dintre Ucraina si Rusia. continuă pe Adevărul

Ce minoritati traiesc in Republica Moldova

Ce minoritati traiesc in Republica Moldova. Rusi, ucraineni, bulgari, tigani, armeni, polonezi, si evrei traiesc pe teritoriul Republicii Moldova, conform datelor neoficiale ale recensamantului populatiei din anul 2014 si a celui din 2004.

Rablele straine polueaza Republica Moldova

Bugetul de stat este lipsit de sute de milioane de lei, iar populatia locuieste intr-un mediu tot mai poluant din cauza ca reglementarile in domeniul auto permit autoturisimelor cu numere straine sa circule nestingherit in Republica Moldova, considera expertul Serghei Solomonov.

imprumutul de 150 milioane euro pentru Republica Moldova, ratificat de Camera

Camera Deputatilor a ratificat, astazi, Acordul privind asistenta financiara rambursabila intre tara noastra si Republica Moldova, potrivit caruia tara noastra acorda un imprumut de 150 milioane de euro tarii vecine, potrivit premierului Victor Ponta.

Moldova - Rusia, mesajele unionistilor, analizate de UEFA! Dispretuim Ungaria, uram Rusia, bannerul xenofob de la Chisinau

Manifestarile suporterilor de la meciul dintre Moldova si Rusia, din preliminariile Campionatului European, vor fi analizate de Comisia de Disciplina a UEFA.

Castigatorii Cupei Guvernului la Fotbal 2015 au urmarit din tribune meciul Moldova-Rusia

Elevii care au castigat Cupa Guvernului la Fotbal 2015 au asistat din tribune la meciul dintre Moldova si Rusia. Invitatia a venit de la premierul tarii, Valeriu Strelet. Astfel, tinerii fotbalisti din Balti, insotiti de antrenorul lor, au fost invitati special la meci, care s-a jucat, vineri, pe stadionul Zimbru din Chisinau, transmite IPN.

Camera Deputatilor a aprobat imprumutul pentru Republica Moldova

Destinatia imprumutului este finantarea deficitului bugetar si refinantarea datoriei de stat a Republicii Moldova. Asistenta financiara rambursabila se va acorda in transe .

imprumutul de 150 milioane euro pentru Republica Moldova, ratificat de Camera

ACTUALIZARE 21:33 Ponta: Prin imprumutul acordat, aratam locuitorilor de pe malurile Prutului ca suntem impreuna si la bine si la greu Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca prin imprumutul de 150 de milioane de euro pe care tara noastra il acorda Republicii Moldova, decidentii din cele doua state arata locuitorilor de pe ambele maluri ale Prutului ca pot fi impreuna si la bine si la greu, transmit surse din presa.

VIDEO Moldova - Rusia 1-2/ Victorie cu emotii

Rusia a avut parte de un meci dificil pe terenul Moldovei preliminarii CE de fotbal din 2016), favorita impunandu-se cu 2-1. Scorul a fost deschis in minutul 58, atunci cand Ignashevic a punctat. Rusii s-au desprins la 2-0 pe final, in minutul 79 a marcat Dzyuba), iar tabela a fost inchisa de Cebotaru 85').

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )