Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cursul euro-leu a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii patru ani. Analistii suspecteaza BNR ca a urcat pragul de interventie in favoarea leului

B1 B1,
Cursul euro-leu a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii patru ani. Analistii suspecteaza BNR ca a urcat pragul de interventie in favoarea leului

Banca Nationala a Romaniei a anuntat vineri un curs de referinta de 4,5654 lei/euro. Este cel mai slab leu din octombrie 2012 pana in prezent. Cursul afisat este cu atat mai surprinzator. continuă pe B1

Cursul euro-leu, la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat astazi un curs de referinta de 4,5654 lei/euro, la un nivel maxim din 24 octombrie 2012, analistii suspectand ca banca centrala a urcat pragul de interventie in favoarea monedei nationale spre 4,6 lei.

Leul a ajuns la cel mai scazut nivel in raport cu euro din ultimii patru ani si jumatate. Un episod asemanator a fost consemnat in 2012

Banca Nationala a Romaniei a anuntat, vineri, ca leul incheie saptamana la cel mai redus nivel din ultimii patru ani si jumatate in raport cu euro. Cursul euro a atins valoarea de 4,5654 lei, mai mult cu 1,45 bani +0,32%) in comparatie cu valoarea din ziua anterioara.

Cel mai mare eveniment din Romania dedicat celor cu Down va avea loc la Cluj. Mama: Speranta noastra sta in legislatie

Cel mai mare eveniment dedicat persoanelor cu Down din Romania se va organiza la Cluj in perioada 20-22 martie. Organizatorii au gandit mai multe activitati printre care si un mars al copiilor cu Down care vor imparti marti, 22 martie, flori, baloane si imbratisari gratuite. Pe 21 martie se marcheaza in mai multe tari Ziua Mondiala a Sindromului Down.

Inegalitatea dintre bogati si saraci din Romania a ajuns, in 2015, la cel mai inalt nivel de dupa intrarea in UE

Romania continua sa fie, de departe, tara membra a Uniunii Europene cu cea mai mare inegalitate intre bogati si saraci, in conditiile in care cei mai prosperi 20% dintre romani au venituri de peste opt ori mai mari decat cei mai saraci 20% dintre.

Bogatii devin mai bogati, iar saracii tot mai saraci. Inegalitatile din Romania sunt la cel mai inalt nivel de cand am intrat in UE

Inegalitatile dintre bogatii si saracii romani a ajuns in 2015 la cel mai inalt nivel de cand tara noastra s-a alaturat Uniunii Europene, in conditiile in care cei mai bogati 20% dintre romani castiga de opt ori mai mult decat cei mai saraci 20%, arata datele institutiilor europene, care ilustreaza o adancire puternica a inegalitatilor in perioada de dupa criza economica.

Generali creste dividendul cu 11%

Assicurazioni Generali SpA, cea mai mare companie italiana de asigurari, a decis sa majoreze cu 11% dividendele pe care le plateste pentru 2016, an in care a inregistrat cel mai mare profit net din ultimii noua ani.

Cea mai mare comanda la Ikea, in zece ani pe piata locala, a fost de 104.568 lei

Clientul cu cel mai mare bon din cei zece ani de prezenta pe piata din tara noastra a companiei Ikea si-a mobilat simultan mai multe camere din casa si a cumparat mobilier si accesorii in valoare de 104. 568 lei, se arata intr-un comunicat al retailerului de mobilier si decoratiuni, trimis Redactiei.

Apa Nova Bucuresti este la aceasta ora cel mai mare producator de energie regenerabila din Bucuresti

Compania Apa Nova Bucuresti, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare al Capitalei, a fost astazi cel mai mare producator de energie din surse regenerabile din Capitala. Compania a anuntat o schimbare a denumirii, dar si o reconfigurare a tarifelor.

Cel mai simpatic purcelus. Imaginile cu micutul animal au ajuns virale pe internet (VIDEO)

Acesta este cel mai simpatic pucelus din lume. Stapanul sau a decis sa-si faca animalul de companie vedeta pe internet, iar incercarea chiar i-a reusit. Initial, in imagini apare un.

E.ON a avut, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa

Grupul energetic german E. ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, de 8,45 de miliarde de euro, legata de separarea diviziei Uniper si suprataxa de risc pentru centralele nucleare, impusa de guvernul german, transmite MarketWatch.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )