Libnet.ro
UNICEF

10:45

Leul a ajuns la cel mai scazut nivel in raport cu euro din ultimii patru ani si jumatate. Un episod asemanator a fost consemnat in 2012

România Liberă România Liberă,
Leul a ajuns la cel mai scazut nivel in raport cu euro din ultimii patru ani si jumatate. Un episod asemanator a fost consemnat in 2012

Banca Nationala a Romaniei a anuntat, vineri, ca leul incheie saptamana la cel mai redus nivel din ultimii patru ani si jumatate in raport cu euro. Cursul euro a atins valoarea de 4,5654 lei, mai mult cu 1,45 bani +0,32%) in comparatie cu valoarea din ziua anterioara. continuă pe România Liberă

Cursul euro-leu a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii patru ani. Analistii suspecteaza BNR ca a urcat pragul de interventie in favoarea leului

Banca Nationala a Romaniei a anuntat vineri un curs de referinta de 4,5654 lei/euro. Este cel mai slab leu din octombrie 2012 pana in prezent. Cursul afisat este cu atat mai surprinzator.

Cursul euro-leu, la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat astazi un curs de referinta de 4,5654 lei/euro, la un nivel maxim din 24 octombrie 2012, analistii suspectand ca banca centrala a urcat pragul de interventie in favoarea monedei nationale spre 4,6 lei.

Inegalitatea dintre bogati si saraci din Romania a ajuns, in 2015, la cel mai inalt nivel de dupa intrarea in UE

Romania continua sa fie, de departe, tara membra a Uniunii Europene cu cea mai mare inegalitate intre bogati si saraci, in conditiile in care cei mai prosperi 20% dintre romani au venituri de peste opt ori mai mari decat cei mai saraci 20% dintre.

Bogatii devin mai bogati, iar saracii tot mai saraci. Inegalitatile din Romania sunt la cel mai inalt nivel de cand am intrat in UE

Inegalitatile dintre bogatii si saracii romani a ajuns in 2015 la cel mai inalt nivel de cand tara noastra s-a alaturat Uniunii Europene, in conditiile in care cei mai bogati 20% dintre romani castiga de opt ori mai mult decat cei mai saraci 20%, arata datele institutiilor europene, care ilustreaza o adancire puternica a inegalitatilor in perioada de dupa criza economica.

Cel mai simpatic purcelus. Imaginile cu micutul animal au ajuns virale pe internet (VIDEO)

Acesta este cel mai simpatic pucelus din lume. Stapanul sau a decis sa-si faca animalul de companie vedeta pe internet, iar incercarea chiar i-a reusit. Initial, in imagini apare un.

Cel mai pupacios catel. Cum reactioneaza acest patruped cand stapanul se opreste sa se mai joace cu el (VIDEO)

Acesta este cu siguranta cel mai simpatic caine. Un chihuahua care sta in bratele stapanului sau nu se satura sa fie pupat. Micul patruped sta in bratele stapanului, iar.

Cel mai mare eveniment din Romania dedicat celor cu Down va avea loc la Cluj. Mama: Speranta noastra sta in legislatie

Cel mai mare eveniment dedicat persoanelor cu Down din Romania se va organiza la Cluj in perioada 20-22 martie. Organizatorii au gandit mai multe activitati printre care si un mars al copiilor cu Down care vor imparti marti, 22 martie, flori, baloane si imbratisari gratuite. Pe 21 martie se marcheaza in mai multe tari Ziua Mondiala a Sindromului Down.

Cel mai cautat interlop din Alba a fost retinut la granita de intrare in Romania. Pricu a anuntat pe Facebook ca se preda

Cel mai cautat interlop din Alba, Raul Rus, zis Pricu, care a anuntat in urma cu trei zile pe Facebook ca se va intoarce in Romania pentru a se preda a fost retinut la granita de intrare in tara, in judetul Arad. Pricu era urmarit de sapte ani cu mandat international de arestare.

Cel mai CIUDAT semafor din lume: Este aprins pe culoarea rosie de trei decenii. Explicatia este INCREDIBILA

Cel mai ciudat lucru din orasul german Dresda este un semafor. Acesta nu este orice semafor, ci unul care sta pe culoarea rosie de 28 de ani. El se afla la intersectia a patru strazi si ii obliga pe.

Anderlecht-Manchester United, cel mai TARE duel din sferturile Europa League. Care sunt celelalte meciuri

S-au stabilit sferturile de finala ale Europa League. Dupa ce mai intai au fost trase la sorti meciurile din sferturile Champions League, au urmat, ulterior, cele ale Ligii Europa. Cel mai tare meci va.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )