Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cursuri gratuite de la Google pentru cei care si cauta job

Hotnews Hotnews,
 Cursuri gratuite de la Google pentru cei care si cauta job

Udacity, platforma globala de instruire online, a anuntat un nou parteneriat cu Google, prin care vor lansa o serie de cursuri gratuite menite sa sporeasca sansele celor aflati in cautarea unui loc de munca. Utilizatorii vor putea invata cum sa realizeze un CV si cum sa treaca de un interviu de angajare. continuă pe Hotnews

Proiect PSD: Munca n folosul comunitatii sau nchisoare pentru cei care nu si platesc amenzile

Persoanele care primesc amenzi si care nu le platesc in termen 90 de zile risca munca in folosul comunitatii si ulterior inchisoare, potrivit unui proiect inregistrat la Senat, in procedura de urgenta, de catre deputatul PSD, Neculai Iftimie, transmite Mediafax.

Cartea Marea Unire pentru cei mici, de jurnalista Antena 3, Ana Iorga si istoricul Filip-Lucian Iorga lansata la Bookfest

Cartea Marea Unire pentru cei mici, de jurnalista Ana Iorga si istoricul Filip-Lucian Iorga, a fost lansata, vineri, la Bookfest. Poate parea ca un gest de impietate sa vrei sa spui pentru copii, asa, mai.

Noi reguli pentru romanii care vor sa calatoreasca in Canada

Canada impune noi reguli pentru romanii care vor sa calatoreasca fara viza in aceasta tara. Noile masuri arata ca doar romanii care au pasapoarte electronice vor mai putea solicita obtinerea.

Conducerea Spitalului Judetean Cluj a decis majorarea salariilor pentru angajatii care protesteaza de cteva zile

Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca a decis aprobarea majorarii salariilor la nivelul prevazut pentru anul 2022, conform legii, pentru personalul care ocupa functiile de tehnician, moasa si sora medicala. Tehnicienii radiologi si moasele de la Spitalul Judetean din Cluj au protestat luni, dar si saptamana trecuta, in fata unitatii medicale si au amenintat cu demisia in bloc, nemultumiti de faptul ca nu au fost incadrati pe posturi ca asistenti medicali.

Ursache (ASF): Fondul de Compensare a Investitorilor si-a facut datoria istorica. Cei care l-au creat cred ca-si vor retrage banii

Am aliniat, dupa modelul Bancii Nationale si al asigurarilor, un fond independent care sa compenseze actionarii si deponentii din piata de capital, iar proiectul este in stare avansata. Actualul fond si-a facut datoria istorica, in sensul ca a platit cei 102 investitori de la Harinvest, desi a fost scandalul de ziceai ca sunt 15. 000 ca la asigurari, a spus Ursache.

LOVITURA teribila pentru CRIMINALII care au socat Romania! Au fost condamnati pe viata pentru ASASINAREA unui politist

Cei doi frati acuzati ca l-au omorat pe seful postului de Politie din Viseu de Jos, judetul Maramures, au fost condamnati astazi la inchisoare pe viata pentru crima cu premeditare, scrie.

Premiu de 25.000 de euro pentru afacerile care recicleaza resurse

Startup-urile si antreprenorii care au dezvoltat un model de business in domeniul economiei circulare, bazate pe reciclare si reducerea deseurilor, pot castiga Green Alley Award si 25. 000 de euro daca se inscriu in competitiepana la data de 1 iulie 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )