Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cursuri suspendate la o scoala din Constanta dupa ce au fost depistate cinci cazuri de hepatita A

Hotnews Hotnews,
 Cursuri suspendate la o scoala din Constanta dupa ce au fost depistate cinci cazuri de hepatita A

Conducerea unei scoli din Constanta a decis suspendarea cursurilor timp de doua zile, dupa aparitia a cinci cazuri de hepatita A. Desi DSP nu a decis inchiderea unitatii de invatamant, parintii speriati si conducerea institutiei au hotarat miercuri sa amane orele pana saptamana viitoare. continuă pe Hotnews

Abuzuri sexuale incredibile intr-o scoala de dans din Constanta. Coregraful batea si viola elevele

Cea mai cunoscuta scoala de dans din Constanta a devenit un adevarat templu al ororilor. Fetele care doreau sa fie dansatoare erau abuzate sexual ti batute crunt de catre fondatorul, profesorul si coregraful s.

Coregraful din Constanta acuzat ca isi batea elevele si le forta sa intretina relatii sexuale se apara cu declaratii incredibile. Si-au dorit sau le-a placut

Noi marturii si probe arunca in aer ancheta abuzurilor fizice si sexuale de la cea mai cunoscuta scoala privata de dans din Constanta. Reactia instructorului acuzat ca isi batea elevele si le.

Elevii din Constanta au dat in judecata 12 consilii locale pentru ca nu acorda burse scolarilor

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) a actionat saptamana aceasta 12 consilii locale din judetul Constanta pentru nerespectarea obligatiei legale de a acorda burse scolare elevilor, ca urmare a lipsei de.

Asociatia Elevilor din Constanta apeleaza la noul ministru al Educatiei pentru anularea legii care ii trimite pe elevii cu medii sub 5 la scolile profesionale

Inca un demers din partea Asociatiei Elevilor din Constanta pentru a castiga procesul intentat Ministerului Educatiei pe 30 septembrie, prin care cer suspendarea prevederii ce ii trimit pe elevii care au medii ma.

O profesoara din SUA a fost arestata dupa ce a amenintat ca va impusca elevii

Caz revoltator intr-o scoala din statul american Washington. O profesoara a fost arestata dupa ce ar fi amenintat ca o sa ii impuste pe elevi. Aceasta ar fi spus acest lucru unui alt adult marti seara,.

Atac armat intr-o scoala din Rusia: Un tanar de 19 ani a deschis focul: un mort si trei raniti. Atacatorul s-a sinucis

Un student de 19 ani a impuscat mortal un coleg si a ranit alti trei studenti de la un colegiu din estul Rusiei, inainte de a se sinucide, potrivit anchetatorilor rusi citati de Reuters.

Primarul Bacaului, exclus din PSD dupa ce a spus ca unii pesedisti sunt jenati ca trebuie sa o sustina pe Dancila: Daca spui adevarul esti dat afara. Metoda executiilor staliniste continua

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD in sedinta Comitetului Executiv de marti, afirma ca metoda executiilor staliniste continua in partid si dupa plecarea lui Liviu Dragnea si ca daca spui adevarul esti dat afara, fie ca deranjezi conducerea locala, fie ca deranjezi conducerea centrala. Primarul Bacaului, care in luna mai a cerut demisia Vioricai Dancila si a Guvernului, afirma, luni, ca exista pesedisti care se simt jenati de faptul ca trebuie sa o sustina pe Viorica Dancila.

Florin Citu: Gaura din buget dupa 9 luni este de aproape 21 miliarde de lei

Gaura din bugetul de stat este de 21 de miliarde de lei dupa primele noua luni ale acestui an, din cauza faptului ca guvernul PSD a estimat venituri mult prea mari fata de cele reale, a precizat ministrul Finantelo.

O eleva din Vaslui a fost batuta de tatal unei colege chiar in timpul orelor. Profesoara era de fata

Caz socant petrecut in Vaslui! O eleva a fost batuta de tatal unei colege chiar in fata profesoarei sale. Victima, in varsta de 14 ani, a primit o corectie ca la carte in timpul orelor de curs, sub privirile ingrozite ale colegilor sai. O eleva din Vaslui a fost batuta de tatal unei colege in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )