Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cursurile sunt suspendate vineri, din cauza vremii, in 38 de scoli

Hotnews Hotnews,
 Cursurile sunt suspendate vineri, din cauza vremii, in 38 de scoli

Cursurile scolare sunt suspendate, vineri, din cauza vremii, in 38 de scoli din Galati, Iasi, Prahova, Tulcea si Constanta, arata o noua informare a Ministerului Educatiei. continuă pe Hotnews

Cursurile vor fi suspendate vineri din cauza vremii in 33 de scoli din patru judete

Cursurile scolare vor fi suspendate vineri, din conditiilor meteorologice nefavorabile, in 33 de unitati de invatamant din patru judete - Galati, Iasi, Prahova si Tulcea, informeaza Ministerul Educatiei intr-un comunicat difuzat joi seara.

intarzieri de sute de minute pe caile ferate din cauza vremii

50 de oameni au fost blocati intr-un tren inter-regio ramas in nameti intre Cataloi si Tulcea, din cauza viscolului. O locomotiva a fost trimisa sa aduca trenul in statia Tulcea,.

Cursuri suspendate in scolile si gradinitele din Sinaia, din cauza zapezii

Cursurile in scolile si gradinitele din Sinaia sunt suspendate, joi, pentru ca elevii nu pot ajunge din cauza zapezii si a viscolului. Potrivit primarului din Sinaia,Vlad Oprea, autoritatile au decis.

Cod galben de vant puternic si ninsori in 12 judete, pana la ora 15.00. Cursurile sunt suspendate in 30 de unitati scolare din patru judete

Douasprezece judete sunt, vineri, sub cod galben de vant puternic si ninsoare pana la ora 15. 00, urmand a se inregistra rafale de vant si de 90 de kilometri la ora. in 30 de unitati scolare din patru judete cursurile au fost suspendate din cauza zapezii.

Cod galben de vant puternic si ninsori in 12 judete, pana la ora 15.00. Cursurile sunt suspendate in 30 de scoli

Douasprezece judete sunt, vineri, sub cod galben de vant puternic si ninsoare pana la ora 15. 00, urmand a se inregistra rafale de vant si de 90 de kilometri la ora. in 30 de unitati scolare din patru judete cursurile au fost suspendate din cauza zapezii.

Cursuri suspendate, vineri, in 30 de scoli. Care sunt judetele vizate

Cursurile vor fi suspendate, vineri, in 30 de unitati de invatamint din judetele Iasi, Galati, Prahova si Tulcea, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, potrivit datelor transmise.

Cateva tronsoane de drumuri judetene, inchise din cauza viscolului. Circulatia pe toate drumurile nationale si pe autostrazi se desfasoara normal

Circulatia pe drumurile nationale si pe autostrazi se desfasoara normal vineri la orele pranzului. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile - ninsoare si viscol - sunt inchise cateva tronsoane de drumuri judetene, anunta Centrul Infotrafic.

TIR-uri BLOCATE pe Valea Oltului din cauza POLEIULUI

Mai multe TIR-uri sunt blocate, miercuri seara, pe sensul de mers Valcea Sibiu al DN 7, pe Valea Oltului, din cauza stratului de cinci centimetri de zapada, depus pe carosabil in ultimele ore, dar.

Sapte autotrenuri, blocate pe Valea Oltului din cauza drumului acoperit cu un strat de zapada sub care s-a format polei

Sapte autotrenuri sunt blocate in coloana, miercuri seara, pe Valea Oltului, in judetul Valcea, pe sensul de mers catre Sibiu, TIR-urile neputand inainta intr-o zona unde drumul este in rampa din cauza ca soseaua este acoperita de zapada sub care s-a format polei, relateaza News. ro.

Accident GRAV pe Autostrada A2: Un container a cazut din TIR, DIN CAUZA VANTULUI (FOTO)

Accident grav pe Autostrada A2 din cauza conditiilor meteorologice. Un container a cazut dintr-un TIR, din cauza vantului, transmite Digi24. Se pare ca respectivul container nu era bine ancorat si a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )