Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cursurile, suspendate pentru patru zile in scolile care vor gazdui sectii de votare

Adevărul Adevărul,
Cursurile, suspendate pentru patru zile in scolile care vor gazdui sectii de votare

Prefectura Bucuresti a decis sa suspende cursurile pentru patru zile in scolile din Bucuresti care vor gazdui sectii de votare la alegerile din 27 septembrie. continuă pe Adevărul

Cursuri suspendate timp de 5 zile in scolile din Bucuresti unde vor fi sectii de votare pentru alegerile locale

Scolile din Bucuresti care sunt sectii de votare la alegerile locale din 27 septembrie vor fi inchise timp de 5 zile inaintea si dupa desfasurarea scrutinului.

Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate. Elevii nu vor mai merge la scoala

La finele saptamanii viitoare vom avea Alegeri Locale. Pe data de 27 septembrie romanii vor merge la urne pentru a-si vota viitori edili si consilieri locali. La nivelul Bucurestiului, dar si in tara, prefecturile au luat anumite decizii privind cursurile elevilor. Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate pentru Alegeri Locale .

COVID-19: Scenariul rosu, aprobat pentru o scoala si o gradinita din Capitala. Cursurile suspendate in Bucuresti pentru cateva zile inainte si dupa alegeri

Institutia Prefectului Municipiul Bucuresti anunta ca in urma sedintei de vineri a Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta s-a aprobat Scenariul Rosu de organizare si desfasurare a.

Horoscopul dragostei 19 septembrie 2020. Zodiile care vor avea mare noroc in iubire

Astrologii au realizat horoscopul dragostei pentru ziua de 19 septembrie 2020. Afla si tu care sunt zodiile care vor avea mare noroc in iubire! Horoscopul dragostei 19 septembrie 2020 BERBEC Te asteapta o zi minunata pe plan sentimental! Surprizele din partea iubituluiiubitei se tin lant iar asta iti da o stare euforica. in cazul in .

Horoscop octombrie 2020. Zodiile care vor castiga bani multi

Astrele vin cu noi previziuni pentru cele 12 semne zodiacale. Care sunt nativii care vor avea parte de vesti mari pe partea financiara? Iata ce arata astrele si daca esti si tu printre norocosi! Horoscop pentru luna octombrie 2020. Zodiile norocoase la bani Berbec Simti nevoia sa faci parte din cateva dezbateri, sa participi .

Mihaela: Stiti ce puteti face voi, cei care ati avut COVID, donand plasma? Sa salvati viata unui om! Adica sa fiti un EROU. Pentru mama, plasma a fost o mana de ajutor sa i se stabilizeze starea pentru cateva zile

671 de romani au donat plasma pentru tratarea pacientilor infectati, in primele 4 luni de la debutul colectarii de plasma. Dupa simplificarea procedurilor, numarul a crescut. Printre cei care au primit plasma se numara si mama Mihaelei. Mama mea are 52 de ani, este asistenta medicala in Spitalul Municipal Radauti. Lucreaza acolo de-o viata. Totul a inceput cu secretii nazale si febra.

Cum se pun corect gogosarii la otet pentru iarna. Trucul pe care il cunosc gospodinele

Gospodinele au gasit reteta ideala pentru gogosarii in otet pentru iarna! Dupa multe incercari si tentative nereusite atat in ceea ce priveste gustul, cat si in privinta conservarii pe termen lung, bucataresele au aflat secretul. Cum se pun corect gogolarii in otet? Reteta perfecta si pasii pe care trebuie sa-i respecti inca putin si vin .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )