Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea de Apel Oradea: Alexandru Kiss, cercetat sub control judiciar, isi poate relua activitatea la CJ

B1 B1,
Curtea de Apel Oradea: Alexandru Kiss, cercetat sub control judiciar, isi poate relua activitatea la CJ

Contestatia liderului UDMR Bihor, Alexandru Kiss, a fost admisa de Curtea de Apel Oradea. in aceste conditii, Kiss si-ar putea relua activitatea de vicepresedinte al Consiliului Judetean. Kiss a fost la conducerea . continuă pe B1

Mircea Basescu va fi cercetat sub control judiciar. Decizia instantei este definitiva

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu, va fi cercetat sub control judiciar, insa are interdictia de a parasi judetul Constanta, a decis, miercuri, Curtea de Apel Constanta.

Frauda cu bani europeni: Iubitul Mihaelei Borcea, cercetat sub control judiciar

Primarul localitatii aradene Zabrani, Marian Toader, va fi cercetat sub control judiciar in dosarul de fraudare a unor fonduri europene. Magistratii Curtii de Apel Timisoara au decis, joi, sa inlocuiasca arestul la domiciliu cu o masura mai blanda.

Mircea Basescu, cercetat sub control judiciar. Sentinta este DEFINITIVA

Mircea Basescu va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Magistratii Curtii de Apel Constanta au decis definitiv inlocuirea arestului la domiciliu cu o masura mai blanda.

Radu Mazare SCAPA de arest. Fostul primar, cercetat sub CONTROL JUDICIAR

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita, au decis definitiv magistratii ICCJ, Astfel, fostul edil constantean urmeaza sa fie eliberat dupa aproape trei luni de arest.

Gheorghe Nichita va fi cercetat sub control judiciar: Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva

Primarul suspendat al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, va fi cercetat sub control judiciar, potrivit deciziei luate joi de Tribunalul Bucuresti, informeaza Mediafax. Decizia instantei nu este definitiva,.

Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar. Decizia NU este definitiva

Primarul suspendat al Iasului, Gheorghe Nichita va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca ii folosea pe angajatii Politiei Locale pentru a o urmari pe fosta sa iubita. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva.

Darius Valcov va fi ELIBERAT din arest si cercetat sub control judiciar. Decizia este DEFINITIVA

Darius Valcov va fi eliberat din arest si cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de fapte de trafic de influenta, potrivit unei decizii a ICCJ.

Andrei Chiliman s-a prezentat la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat luni la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care este cercetat sub control judiciar, informeaza.

Radu Mazare, eliberat din arest si cercetat sub control judiciar

Radu Mazare, fostul primar al Constantei a parasit Arestul Capitalei, dupa ce instanta suprema a hotarat sa fie cercetat in continuare sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro de la firme pe care le-a.

Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar; decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a decis cercetarea sub control judiciar a primarului suspendat al Iasiului Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca ii folosea pe angajatii Politiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2642 seconds )