Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mircea Basescu va fi cercetat sub control judiciar. Decizia instantei este definitiva

B1 B1,
Mircea Basescu va fi cercetat sub control judiciar. Decizia instantei este definitiva

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu, va fi cercetat sub control judiciar, insa are interdictia de a parasi judetul Constanta, a decis, miercuri, Curtea de Apel Constanta. continuă pe B1

Mircea Basescu, cercetat sub control judiciar. Sentinta este DEFINITIVA

Mircea Basescu va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Magistratii Curtii de Apel Constanta au decis definitiv inlocuirea arestului la domiciliu cu o masura mai blanda.

Darius Valcov va fi ELIBERAT din arest si cercetat sub control judiciar. Decizia este DEFINITIVA

Darius Valcov va fi eliberat din arest si cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de fapte de trafic de influenta, potrivit unei decizii a ICCJ.

UPDATE. Fratele lui Traian Basescu RAMANE sub control judiciar. Decizia este DEFINITIVA

Judecatorii de la Curtea de Apel Constanta au decis, miercuri, ca Mircea Basescu si Marian Capatana sa ramana sub control judiciar. Reporterul Antena 3, Alexandra Ghetea, a explicat care au.

Radu Mazare SCAPA de arest. Fostul primar, cercetat sub CONTROL JUDICIAR

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita, au decis definitiv magistratii ICCJ, Astfel, fostul edil constantean urmeaza sa fie eliberat dupa aproape trei luni de arest.

Andrei Chiliman s-a prezentat la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat luni la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care este cercetat sub control judiciar, informeaza.

Radu Mazare va fi cercetat in continuare sub control judiciar: Decizia magistratilor iCCJ este definitiva

Radu Mazare a scapat de arestul preventiv. Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis miercuri ca fostul primar al municipiului Constanta sa fie cercetat in continuare sub control judiciar.

Viorel si Andrei Hrebenciuc, cercetati sub control judiciar. Decizia NU este definitiva

Viorel si Andrei Hrebenciuc vor fi plasati sub control judiciar, in dosarul retrocedarilor de paduri, dupa ce magistratii ICCJ au decis, marti, sa inlocuiasca arestul la domiciliu cu o masura mai blanda.

Valcov va fi cercetat sub control judiciar

ACTUALIZARE 21:55 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a admis astazi o contestatie facuta de Darius Valcov la masura arestului preventiv inlocuind-o pe aceasta cu controlul judiciar. *Darius Valcov, urmarit penal in al treilea dosar, pentru trafic de influenta.

Valcov va fi cercetat sub control judiciar

ACTUALIZARE 21:55 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a admis astazi o contestatie facuta de Darius Valcov la masura arestului preventiv, inlocuind-o pe aceasta cu controlul judiciar.

Viorel si Andrei Hrebenciuc, Paltin Sturdza si Dan Bengescu, sub control judiciar

Instanta suprema a hotarat ca Viorel si Andrei Hrebenciuc, Paltin Sturdza, Dan Bengescu, dar si fostul judecator Lorand Andras Ordog, judecati in arest la domiciliu in dosarul retrocedarilor de paduri, sa fie plasati sub control judiciar, decizia.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )