Libnet.ro
UNICEF

18:45

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a confirmat rezultatele alegerilor parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Curtea Constitutionala din Republica Moldova a confirmat rezultatele alegerilor parlamentare

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a confirmat, sambata, rezultatele alegerilor parlamentare din 24 februarie si a validat mandatele de deputat pentru legislatura a X-a. continuă pe Ziarul Bursa

Rezultatele alegerilor din Republica Moldova au fost validate: Curtea Constitutionala a respins sesizarile facute de coalitia pro-europeana ACUM

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a validat sambata rezultatele alegerilor parlamentare din 24 februarie si cele 101 de mandate obtinute in urma scrutinului, dupa ce a respins toate contestatiile.

Mandatele celor 101 de deputati alesi in alegerile din 24 februarie, validate de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a validat sambata, 9 martie, mandatele celor 101 de deputati alesi in functii in alegerile din 24 februarie. Sedinta inaltei Curti a durat cateva ore si s-a desfasurat cu participarea reprezentantilor Comisiei Electorale Centrale CEC) si a candidatilor electorali, care si-au prezentat pozitiile in fata Curtii.

Un sef de la Tarom, prins cu masina plina de tigari, cumparate din Republica Moldova

Seful Tarom Iasi si un politist din Aeroportul din Iasi au fost prinsi in Vama Sculeni cu masina plina de tigari si cinci litri de whiskey, cumparate din Republica Moldova, scrie Digi24 citat de Adevarul.

Un sef de la Tarom, prins in vama cu masina plina de tigari, cumparate din Republica Moldova VIDEO

Seful Tarom Iasi si un politist din Aeroportul din Iasi au fost prinsi in Vama Sculeni cu masina plina de tigari si cinci litri de whiskey, cumparate din Republica Moldova, scrie Digi24.

TOMAC, DESPRE NECONSTITUTIONALITATEA INFIINTARII BEC IN PERSPECTIVA ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE: ICCJ a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea PMP

ICCJ a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea PMP cu privire la neconstitutionalitatea infiintarii Biroului Electoral Central in perspectiva alegerilor europarlamentare, anunta liderul PMP Eugen Tomac.

CURTEA CONSTITUTIONALA A DECIS: Bugetul de stat este constitutional

PSD: Iohannis sa isi ceara scuze de la copii pentru amanarea majorarii alocatiilor si de la comunitatile locale pentru intarzierea inutila a investitiilor Curtea Constitutionala a respins, ieri, obiectia de neconstitutionalitate ridicata de presedintele Klaus Iohannis impotriva legii bugetului de stat pe 2019.

Cum motiveaza Curtea Constitutionala ca legea Dragnea-Tariceanu privind desecretizarea protocoalelor cu SRI din justitie este neconstitutionla

Informatiile secrete de stat pot fi declasificate doar prin Hotarare de Guvern, spune Curtea Constitutionala in motivarea deciziei prin care a declarat neconstitutional in integralitate proiectul de lege initiat de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu privind declasificarea protocoalelor semnate de SRI cu mai multe institutii judiciare.

Thailanda: Curtea Constitutionala a dizolvat partidul care a nominalizat-o pe sora regelui drept candidat pentru pozitia de premier

Curtea Constitutionala a Thailandei a ordonat dizolvarea unui partid de opozitie dupa ce acesta a nominalizarea surorii regelui, Ubolratana Rajakanya Sirivadhana Barnavadi, drept candidat la functia de premier pentru alegerile din 24 martie, scrie Guardian.

in 2018, in Republica Moldova s-au produs 19 milioane de decalitri de vin

Republica Moldova a avut anul trecut una dintre cele mai bogate recolte de struguri din ultimii zece ani, performanta care a plasat tara pe locul 19 in clasamentul producatorilor de vinuri din intreaga lume. in 2018 in Moldova s-au produs 19 milioane de decalitri de vin. 55% sunt vinuri albe linistite si efervescente.

Pilotii moldoveni capturati in Afganistan au ajuns in Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene informeaza ca pilotii moldoveni, Lionel Buruiana si Mihai Crihan, care au fost detinuti ostatici timp de trei ani si jumatate in Afganistan, au ajuns in Republica Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )