Libnet.ro
UNICEF

13:16

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a decis ca actualul Parlament nu mai are dreptul sa desfasoare activitate legislativa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curtea Constitutionala din Republica Moldova a decis ca actualul Parlament nu mai are dreptul sa desfasoare activitate legislativa

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis sambata, in urma unei sesizari depuse de deputatii Partidului Democrat PDM) Sergiu Sarbu si Vladimir Cebotari, ca actualul Parlament nu mai are dreptul sa desfasoare activitate legislativa, intrucat. continuă pe Wall-Street Ro

Partidul Socialistilor din Republica Moldova a decis convocarea de alegeri anticipate / Blocul ACUM ii cheama pe socialisti la negocieri: Timp mai este, foarte putin, dar mai este

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) a decis sa nu faca alianta nici cu PDM dar nici cu blocul ACUM si sa declanseze alegeri anticipate, decizie adoptata de consiliul Republican al PSRM, potrivit site-ului Deschide. md. Pe de alta parte, blocul ACUM a invitat pentru ultima data Partidul Socialistilor la o runda de negocieri privind formarea unei majoritati parlamentare si investirea Guvernului. Un anunt in acest sens a fost facut de liderul PAS, Maia Sandu, care alaturi de alti colegi se afla in sala de sedinta a Legislativului.

Igor Dodon poate dizolva Parlamentul incepand cu ziua de 10 iunie. Decizia Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a decis vineri, 7 iunie, ca presedintele tarii poate semna decretul de dizolvare a Parlamentului in situatia in care Guvernul nu este format timp de 90 de zile de la data validarii noului Parlament.

Dodon poate deja dizolva Parlamentul. Decizia Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a decis vineri, 7 iunie, ca presedintele tarii poate semna decretul de dizolvare a Parlamentului in situatia in care Guvernul nu este format timp de 90 de zile de la data validarii noului Parlament.

R. Moldova: Curtea Constitutionala a decis ca tot ce se intampla sambata in Parlamentul de la Chisinau este neconstitutional

Curtea Constitutionala din republica Moldova a declarat sambata neconstitutionala alegerea Zinaidei Greceanii in functia de presedinta a Parlamentului, transmite Radio Chisinau.

Cutremur pe scena politica din Republica Moldova. Decizie-soc luata de presedinte

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a semnat decretul de numire in functia de prim-ministru a liderei Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Maia Sandu. in.

Eugen Tomac, despre situatia din Republica Moldova: Urmeaza vremuri interesante, iar Romania din pacate, nu este in stare, prin decidentii ei, sa joace asa cum meritam (VIDEO)

Scena din Republica Moldova este intr-una adevarat razboi dupa ce Partidul Socialist al presedintelui pro-rus Igor Dodon s-a aliat cu pro-europenii lui Andrei Nastase si Maia Sandu pentru a forma noua.

Ciolos, reactie despre situatia din Republica Moldova: O sprijinim din tot sufletul pe Maia Sandu

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, isi anunta sprijinul pentru noul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu, si isi exprima increderea ca aceasta are capacitate de a tine Republica Moldova pe calea europeana.

Antreprenorii din Republica Moldova intampina greutati in a identifica brate de munca calificate

Identificarea bratelor de munca calificate este una dintre principalele probleme cu care se confrunta antreprenorii in Republica Moldova. Deficitul de lucratori este cauzat de migrarea acestora peste hotarele tarii, transmite IPN.

LIVETEXT VIDEO Cutremur politic la Chisinau: Socialistii si blocul pro-european au semnat un acord anti-Plahotniuc / Maia Sandu, pusa premier / R. Moldova, declarata stat capturat printr-un vot in Parlament / Deputatii au aprobat demiterea sefilor din ju

Socialistii presedintelui Igor Dodon si blocul pro-european ACUM condus de Andrei Nastase si Maia Sandu au convocat sambata o sedinta parlamentara extraordinara pentru numi un presedinte al legislativului si un guvern. De asemenea, partidele politice mentionate au semnat un acord de dezoligarhizare a tarii, o trimitere clara la Partidul Democrat condus de Vladimir Plahotniuc. Sedinta extraordinara vine dupa ce Curtea Constitutionala a R. Moldova, considerata a fi sub influenta lui Plahotniuc, a decis ca termenul de investire a unui nou executiv a expirat vineri noapte si ca Parlamentul trebuie dizolvat imediat. PSRM si ACUM au calificat decizia CCM drept uzurpare a puterii in stat si spun ca termenul expira abia diseara. Sedinta parlamentului este sabotata de secretariat, asa ca activitatea se desfasoara fara lumina. 31 Cei 61 de deputati au votat Guvernul Maia Sandu17. 59 Deputatii discuta recunoasterea caracterului captiv al statului Republica Moldova si demiterea sefilor de la parchete, curtea de justitie, servicii secrete, etc. 44 Presedintele Igor Dodon a semnat decretul de numire in functia de prim-ministru a presedintei PAS, Maia Sandu. 40 Curtea Constitutionala a decis ca tot ce se intampla sambata in Parlamentul de la Chisinau este neconstitutional 17. 31 Ambasadorul UE in R. Moldova a postat pe Facebook un mesaj de sustinere pentru ceea ce se intampla sambata in Parlament: 15. 48 Zinaida Greceanii, votata presedinte al Parlamentului de la Chisinau 15. 03 VIDEO Televiziunea lui Plahotniuc a publicat imagini video cu Dodon si liderul PD care discuta despre federalizarea Republicii Moldova.

LIVETEXT VIDEO R. Moldova: Socialistii lui Dodon si blocul pro-european, acord anti-Plahotniuc. Deputatii PSRM si ai blocului ACUM sfideaza Curtea Constitutionala si tin o sedinta parlamentara pentru a numi un nou guvern. Maia Sandu, desemnata premier de

Socialistii presedintelui Igor Dodon si blocul pro-european ACUM condus de Andrei Nastase si Maia Sandu au convocat sambata o sedinta parlamentara extraordinara pentru numi un presedinte al legislativului si un guvern. De asemenea, partidele politice mentionate au semnat un acord de dezoligarhizare a tarii, o trimitere clara la Partidul Democrat condus de Vladimir Plahotniuc. Sedinta extraordinara vine dupa ce Curtea Constitutionala a R. Moldova, considerata a fi sub influenta lui Plahotniuc, a decis ca termenul de investire a unui nou executiv a expirat vineri noapte si ca Parlamentul trebuie dizolvat imediat. PSRM si ACUM au calificat decizia CCM drept uzurpare a puterii in stat si spun ca termenul expira abia diseara. Sedinta parlamentului este sabotata de secretariat, asa ca activitatea se desfasoara fara lumina. 44 Presedintele Igor Dodon a semnat decretul de numire in functia de prim-ministru a presedintei PAS, Maia Sandu. 40 Curtea Constitutionala a decis ca tot ce se intampla sambata in Parlamentul de la Chisinau este neconstitutional 17. 31 Ambasadorul UE in R. Moldova a postat pe Facebook un mesaj de sustinere pentru ceea ce se intampla sambata in Parlament: 17. 12 Democratii considera ca orice se decide acum in plenul Prlamentului este ilegal si va fi atacat in mod corespunzator 16. 49 Dodon urmeaza sa consulte grupurile parlamentare pentru desemnarea candidatului la functia de prim-ministru15. 48 Zinaida Greceanii, votata presedinte al Parlamentului de la Chisinau 15. 03 VIDEO Televiziunea lui Plahotniuc a publicat imagini video cu Dodon si liderul PD care discuta despre federalizarea Republicii Moldova.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )