Libnet.ro
UNICEF

17:30

Curtea Constitutionala a publicat motivarea deciziei prin care i cere lui Iohannis sa semneze decretul de demitere a lui Kovesi: Presedintele nu are o putere discretionara cu privire la propunerea de revocare naintata de ministrul justitiei

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala a publicat motivarea deciziei prin care i cere lui Iohannis sa semneze decretul de demitere a lui Kovesi: Presedintele nu are o putere discretionara cu privire la propunerea de revocare naintata de ministrul justitiei

Curtea Constitutionala a publicat miercuri motivarea deciziei prin care a stabilit ca presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. argumentand ca, in conditiile in care seful statului nu a avut nici o obiectie cu privire la regularitatea procedurii initiate de ministrul justitiei, ar fi trebuit sa emita decretul de revocare. continuă pe Hotnews

CCR a publicat motivarea deciziei privind revocarea lui Kovesi: Iohannis trebuie sa emita decretul (DOCUMENT)

Curtea Constitutionala a publicat motivarea deciziei prin care aconstat existenta unui conflict constitutional intre ministrul Justitiei si Presedinte si prin care adispus ca Iohannis trebuie sa se.

CCR amana motivarea deciziei pe tema REVOCARII SEFEI DNA

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) anunta ca motivarea deciziei prin care presedintele Iohannis este obligat sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, se amana. Potrivit Antena 3, documentul.

CCR a trimis la Monitorul Oficial motivarea in cazul Kovesi

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a publicat motivarea deciziei prin care sase judecatori din cei noua au decis ca intre Presedinte si Guvern, prin Ministerul Justitiei, a existat un conflict constitutional, declansat de refuzul lui Klaus.

Noi informatii de la Curtea Constitutionala. Ce se intampla cu motivarea pentru revocarea din functie a sefei DNA

Noi detalii de la Curtea Constitutionala, cu privire la motivarea pentru decizia de revocare din functie a sefei DNA. Are loc ultima citire a acestui document, inainte de a fi publicat in Monitorul.

Trei judecatori CCR au facut opinie separata la decizia privind revocarea lui Kovesi

Curtea Cosntitutionala a publicat motivarea deciziei prin care a stabilit ca presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, fiind constatata existenta unui.

A aparut motivarea CCR pentru revocarea sefei DNA. CCR, 133 de pagini devastatoare pentru Kovesi

Motivarea deciziei CCR, prin care i se cere presedintelui Romaniei sa o revoce pe sefa DNA a fost publicata pe site-ul institutiei. Astfel, in acest document nu este precizat un termen de aplicare si, de.

Curtea Constitutionala discuta daca recunoaste casatoriile LGBT in urma deciziei Curtii de Justitie a Uniunii Europene

Curtea Constitutionala ia joi in discutie sesizarea referitoare la articolul privind nerecunoasterea casatoriilor dintre persoane de acelasi sex. Aceasta sedinta are loc la doua zile dupa ce Curtea de.

Klaus Iohannis pleaca din tara in ziua in care CCR ar urma sa publice motivarea deciziei revocarii sefei DNA

Klaus Iohannis pleaca din tara joi, 7 iunie, in ziua in care, potrivit unor surse juridice, judecatorii CCR ar urma sa faca publica motivarea deciziei care il obliga pe presedinte sa semneze decretul de.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Igor Dodon privind legea anti-propaganda

Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Igor Dodon, care a solicitat examinarea constitutionalitatii prevederilor legii de modificare a Codului Audiovizualului, prin care se interzice transmisia programelor de televiziune si radio cu continut informativ, informativ-analitic, militar si politic adin Federatia Rusa, transmite IPN.

Curtea Constitutionala sesizeaza Comisia de la Venetia referitor la atacurile virulente la adresa CCR. Precizarile lui Valer Dorneanu

Curtea Constitutionala a Romaniei a anuntat marti seara ca a decissesizarea Secretarului General al Consiliului Europei, a Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept Comisia de la Venetia) si a Presedintelui Conferintei Curtilor Constitutionale Europene in legatura cu atacurile virulente declansate impotriva sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )