Libnet.ro
UNICEF

14:45

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova l-a suspendat temporar pe Dodon din functia de presedinte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Curtea Constitutionala a Republicii Moldova l-a suspendat temporar pe Dodon din functia de presedinte

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a constatat ca Igor Dodon este in imposibilitate de a-si exercita functia de presedinte, prin refuzul sau de a numi ministrul Apararii. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis suspendarea temporara a presedintelui Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte al Republicii Moldova, in urma unei sesizari depuse de catre Guvern privind refuzul lui Igor Dodon de.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis, vineri, suspendarea temporara a presedintelui prorus Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte al Republicii Moldova, in urma unei sesizari depuse de catre Guvern privind refuzul lui Igor Dodon de a semna decretul de numire a ministrului Apararii, relateaza site-ul deschide. md. , potrivit Mediafax.

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, a fost suspendat din functie

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte, informeaza Deschide. md. Judecatorii constitutionali de peste Prut au decis suspendarea.

Igor Dodon a fost suspendat temporar de Curtea Constitutionala din functia de presedinte al Republicii Moldova

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca Igor Dodon este in imposibilitate de a isi exercita functia, in urma refuzului sau de a il numi pe Eugen Sturza in functia de ministru al Apararii. Decretul de numire a lui Sturza ministrului Apararii va fi semnat de presedintele Parlamentului sau de primul ministru, a hotarat Curtea Constitutionala din tara vecina, potrivit ProTv Chisinau.

Curtea Constitutionala l-a suspendat temporar pe Igor Dodon din functia de presedinte al Rep. Moldova

Igor Dodon a fost suspendat temporar din functia de presedinte al Republicii Moldova. Decizia a fost luata, vineri, de Curtea Constitutionala de la Chisinau ca urmare a refuzului lui Dodon de a semna decretul de numire al ministrului Apararii, potrivit.

Lovitura pentru Igor Dodon: Presedintele Republicii Moldova risca sa fie suspendat temporar din functie

Probleme pentru presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis marti ca Dodon a incalcat grav Constitutia tarii refuzand in repetate.

Curtea Constitutionala i-a suspendat presedintelui moldovean Igor Dodon atributia de a il numi pe ministrul Apararii

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca Igor Dodon este in imposibilitate de a isi exercita functia, in urma refuzului sau de a il numi pe Eugen Sturza in functia de ministru al Apararii. Decretul de numire a lui Sturza in functia de ministru al Apararii va fi semnat de presedintele Parlamentului sau de primul ministru, Curtea Constitutionala din tara vecina suspendandu-i lui Igor Dodon aceasta atributie, potrivit ProTv Chisinau.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost suspendat temporar din functie

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte, informeaza Deschide. md. Judecatorii constitutionali de peste Prut au decis suspendarea.

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca presedintele Dodon poate fi suspendat daca nu accepta ministrul Apararii propus de premier

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis, marti, ca presedintele Igor Dodon este obligat sa accepte propunerea premierului pentru un post de ministru, in caz contrar presedintele putand fi suspendat.

Curtea Constitutionala a R. Moldova: Dodon nu-si poate exercita atributiile in legatura cu numirea ministrului Apararii. Se impune interimatul

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a concluzionat ca exista circumstante care justifica instituirea interimatului functiei de presedinte al tarii in cazul numirii lui Eugen Sturza in functia de ministru al Apararii. Prin urmare, Sturza va fi numit in functie prin decret de catre presedintele Parlamentului, Andrian Candu, sau de catre premierul Pavel Filip.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )