Libnet.ro
UNICEF

09:30

Curtea Constitutionala i-a suspendat presedintelui moldovean Igor Dodon atributia de a il numi pe ministrul Apararii

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala i-a suspendat presedintelui moldovean Igor Dodon atributia de a il numi pe ministrul Apararii

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca Igor Dodon este in imposibilitate de a isi exercita functia, in urma refuzului sau de a il numi pe Eugen Sturza in functia de ministru al Apararii. Decretul de numire a lui Sturza in functia de ministru al Apararii va fi semnat de presedintele Parlamentului sau de primul ministru, Curtea Constitutionala din tara vecina suspendandu-i lui Igor Dodon aceasta atributie, potrivit ProTv Chisinau. continuă pe Hotnews

Procedurile pentru suspendarea temporara din functie a presedintelui moldovean, Igor Dodon, ar putea fi declansate joi

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, a anuntat ca in cursul zilei de joi ar putea fi declansate procedurile pentru declararea interimatului functiei de sef al statului, informeaza Ho.

Presedintele moldovean Igor Dodon, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca poate fi suspendat de Parlament: Uzurpare a puterii in stat

Presedintele moldovean Igor Dodon califica drept uzurpare a puterii in stat decizia Curtii Constitutionale de la Chisinau, care a stabilit, marti, ca Parlamentul poate demara procedura de suspendare a sa din functia de sef al statului dupa ce acesta a respins de doua ori candidatura lui Eugen Sturza la functia de ministru al Apararii.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis, vineri, suspendarea temporara a presedintelui prorus Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte al Republicii Moldova, in urma unei sesizari depuse de catre Guvern privind refuzul lui Igor Dodon de a semna decretul de numire a ministrului Apararii, relateaza site-ul deschide. md. , potrivit Mediafax.

Curtea Constitutionala l-a suspendat temporar pe Igor Dodon din functia de presedinte al Rep. Moldova

Igor Dodon a fost suspendat temporar din functia de presedinte al Republicii Moldova. Decizia a fost luata, vineri, de Curtea Constitutionala de la Chisinau ca urmare a refuzului lui Dodon de a semna decretul de numire al ministrului Apararii, potrivit.

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca presedintele Igor Dodon poate fi suspendat dupa ce a respins de doua ori propunerea pentru functia de ministru al Apararii

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, marti, ca Parlamentul poate demara procedura de suspendare din functie a presedintelui Igor Dodon dupa ce acesta din urma a respins de doua ori candidatura lui Eugen Sturza la functia de ministru al Apararii, relateaza Pro Tv Chisinau.

Igor Dodon a fost suspendat temporar de Curtea Constitutionala din functia de presedinte al Republicii Moldova

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca Igor Dodon este in imposibilitate de a isi exercita functia, in urma refuzului sau de a il numi pe Eugen Sturza in functia de ministru al Apararii. Decretul de numire a lui Sturza ministrului Apararii va fi semnat de presedintele Parlamentului sau de primul ministru, a hotarat Curtea Constitutionala din tara vecina, potrivit ProTv Chisinau.

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca presedintele Dodon poate fi suspendat daca nu accepta ministrul Apararii propus de premier

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis, marti, ca presedintele Igor Dodon este obligat sa accepte propunerea premierului pentru un post de ministru, in caz contrar presedintele putand fi suspendat.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova l-a suspendat temporar pe Dodon din functia de presedinte

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a constatat ca Igor Dodon este in imposibilitate de a-si exercita functia de presedinte, prin refuzul sau de a numi ministrul Apararii.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis suspendarea temporara a presedintelui Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte al Republicii Moldova, in urma unei sesizari depuse de catre Guvern privind refuzul lui Igor Dodon de.

Lovitura pentru Igor Dodon: Presedintele Republicii Moldova risca sa fie suspendat temporar din functie

Probleme pentru presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis marti ca Dodon a incalcat grav Constitutia tarii refuzand in repetate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )