Libnet.ro
UNICEF

05:00

Curtea Constitutionala a Spaniei, atacata dupa suspendarea autonomiei Cataloniei (FOTO)

B1 B1,
Curtea Constitutionala a Spaniei, atacata dupa suspendarea autonomiei Cataloniei (FOTO)

Guvernul spaniol a activat sambata articolul 155 din Constitutie si a suspendat autonomia regiunii Catalonia. Imediat, au venit si primele efectele ale deciziei guvernului, Curtea Constitutionala a Spaniei. continuă pe B1

Guvernul spaniol, reunit intr-o sedinta extraordinara pentru suspendarea autonomiei Cataloniei

ACTUALIZARE 13:36 Guvernul spaniol s-a reunit astazi intr-o sedinta extraordinara pentru a analiza pasii in vederea suspendarii autonomiei Cataloniei, in contextul in care liderii acestei regiuni ameninta ca vor declara independenta, potrivit DPA. *Guvernul spaniol urmeaza sa isi impuna controlul direct asupra Cataloniei.

Guvernul spaniol a inceput o reuniune privind suspendarea autonomiei Cataloniei

Guvernul spaniol a inceput sambata o reuniune extraordinara pentru a analiza pasii in vederea suspendarii autonomiei Cataloniei, o regiune ai carei lideri ameninta ca vor declara independenta, relateaza DPA.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis suspendarea temporara a presedintelui Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte al Republicii Moldova, in urma unei sesizari depuse de catre Guvern privind refuzul lui Igor Dodon de.

Spania a suspendat autonomia Cataloniei

ACTUALIZARE 15:34 Guvernul de la Madrid a decis, astazi, intr-o sedinta extraordinara, activarea articolului 155 din Constitutia Spaniei, care permite suspendarea autonomiei Cataloniei, potrivit Reuters. *Aproape 1. 200 de firme si-au mutat sediul social din Catalonia in aceasta luna .

Guvernul spaniol, reunit intr-o sedinta extraordinara pentru a analiza pasii in vederea suspendarii autonomiei Cataloniei

Guvernul spaniol s-a reunit sambata intr-o sedinta extraordinara pentru a analiza pasii in vederea suspendarii autonomiei Cataloniei, in contextul in care liderii acestei regiuni ameninta ca vor declara independenta, scrie Agerpres, citand agentia DPA. Premierul spaniol Mariano Rajoy si membrii guvernului sau iau in discutie activarea articolului 155 din Constitutia Spaniei, care permite guvernului central sa suspende autonomia unei regiuni in cazul in care aceasta nu isi indeplineste obligatiile fata de stat.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis, vineri, suspendarea temporara a presedintelui prorus Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, vineri, instituirea interimatului functiei de presedinte al Republicii Moldova, in urma unei sesizari depuse de catre Guvern privind refuzul lui Igor Dodon de a semna decretul de numire a ministrului Apararii, relateaza site-ul deschide. md. , potrivit Mediafax.

Igor Dodon a fost suspendat temporar de Curtea Constitutionala din functia de presedinte al Republicii Moldova

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca Igor Dodon este in imposibilitate de a isi exercita functia, in urma refuzului sau de a il numi pe Eugen Sturza in functia de ministru al Apararii. Decretul de numire a lui Sturza ministrului Apararii va fi semnat de presedintele Parlamentului sau de primul ministru, a hotarat Curtea Constitutionala din tara vecina, potrivit ProTv Chisinau.

Curtea Constitutionala i-a suspendat presedintelui moldovean Igor Dodon atributia de a il numi pe ministrul Apararii

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca Igor Dodon este in imposibilitate de a isi exercita functia, in urma refuzului sau de a il numi pe Eugen Sturza in functia de ministru al Apararii. Decretul de numire a lui Sturza in functia de ministru al Apararii va fi semnat de presedintele Parlamentului sau de primul ministru, Curtea Constitutionala din tara vecina suspendandu-i lui Igor Dodon aceasta atributie, potrivit ProTv Chisinau.

Scandalul Belina ajunge la Curtea Constitutionala. Tariceanu: Luni, depun sesizare (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este cel care si-a luat responsabilitatea si va sesiza Curtea Constitutionala privind un posibil conflict de natura constitutionala intre puterea.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova l-a suspendat temporar pe Dodon din functia de presedinte

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a constatat ca Igor Dodon este in imposibilitate de a-si exercita functia de presedinte, prin refuzul sau de a numi ministrul Apararii.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )