Libnet.ro
UNICEF

17:45

CURTEA SUPREMA A MARII BRITANII: Suspendarea Parlamentului de catre Boris Johnson este ilegala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CURTEA SUPREMA A MARII BRITANII: Suspendarea Parlamentului de catre Boris Johnson este ilegala

Curtea Suprema a regatului Unit a gasit marti ilegala suspendarea Parlamentului decisa de catre premierul Boris Johnson. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Suprema a Marii Britanii: Suspendarea Parlamentului de catre Boris Johnson este ilegala

Curtea Suprema a regatului Unit a gasit marti ilegala suspendarea Parlamentului decisa de catre pr.

Brexit se complica si mai mult. Curtea Suprema a Marii Britanii a decis ca suspendarea Parlamentului e ilegala

Curtea Suprema a Marii Britanii a decis, marti, ca suspendarea activitatii Parlamentului vreme de cinci saptamani, de catre Boris Johnson este ilegala, informeaza presa britanica.

VIDEO Reactia premierului Boris Johnson dupa ce Curtea Suprema a decis ca suspendarea Parlamentului britanic este ilegala

Premierul britanic Boris Johnson a spus ca va respecta verdictul Curtii Supreme a Marii Britanii, care a stabilit ca decizia sa de a suspenda Parlamentul a fost ilegala.

Brexit VIDEO Boris Johnson a pierdut batalia in instanta. Curtea Suprema a decis ca suspendarea Parlamentului a fost ilegala. Opozitia cere demisia premierului

Curtea Suprema din Marea Britanie a stabilit, marti, ca decizia premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul pentru o perioada de cinci saptamani a fost ilegala. Premierul Johnson, care se afla la New York pentru summitul ONU, a lasat sa se inteleaga ca nu exclude o noua suspendare chiar daca hotararea justitiei ii va fi defavorabila. Liderii Opozitiei ii transmit insa ca trebuie sa ia in calcul demisia.

Lovitura pentru premierul conservator Boris Johnson! Tribunalul Suprem considera ilegala suspendarea Parlamentului britanic

Lovitura pentru premierul conservator Boris Johnson! Suspendarea Parlamentului Britanic timp de cinci saptamani este ilegala, a decis marti Tribunalul Suprem din Regatul Unit. Cei 11 judecatori ai instantei.

MAREA BRITANIE: Tribunalul Suprem considera ilegala suspendarea Parlamentului

Tribunalul Suprem din Regatul Unit a dat marti, cu un verdict in unanimitate, o decizie impotriva premierului britanic conservator Boris Johnson, considerand ilegala suspendarea Parlamentului timp de cinci saptamani, transmit AFP, Reuters si dpa.

Guvernul pregateste o OUG pe tema Brexit. Negrescu: Daca vom avea un acord de retragere a Marii Britanii drepturile romanilor vor fi in continuare protejate

Guvernul urmeaza sa adopte o ordonanta de urgenta prin care sa reglementeze pasii legali care trebuie urmati in cazul iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. Documentul urmeza sa prevada si sa reglementeze mai multe aspecte socio-economice care sa protejeze drepturile romanilor, dar si pe cele ale cetatenilor britanici aflati in Romania.

Ce ar insemna pentru politica externa a Marii Britanii ca Jeremy Corbyn sa fie prim-ministru

Este posibil ca liderul Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, sa devina viitorul prim-ministru al Marii Britanii si sa redefineasca rolul Londrei in politica mondiala.

O companie aeriana se bucura de iesirea Marii Britanii din UE: Am putea scapa de concurenta

Una dintre cele mai cunoscute companii aeriene low-cost din Europa a anuntat ca nu va ezita sa profite de pe urma iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, chiar in cazul unui Brexit fara acord.

Spania: Curtea suprema autorizeaza exhumarea lui Franco din mausoleul Valle de los Caidos

Curtea suprema spaniola a respins marti recursul descendentilor lui Franco si a autorizat exhumarea dictatorului din monumentalul mausoleu situat in apropiere de Madrid, dorita de guvernul socialist al lui Pedro Sanchez, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )