Libnet.ro
UNICEF

10:00

Lovitura pentru premierul conservator Boris Johnson! Tribunalul Suprem considera ilegala suspendarea Parlamentului britanic

B1 B1,
Lovitura pentru premierul conservator Boris Johnson! Tribunalul Suprem considera ilegala suspendarea Parlamentului britanic

Lovitura pentru premierul conservator Boris Johnson! Suspendarea Parlamentului Britanic timp de cinci saptamani este ilegala, a decis marti Tribunalul Suprem din Regatul Unit. Cei 11 judecatori ai instantei. continuă pe B1

MAREA BRITANIE: Tribunalul Suprem considera ilegala suspendarea Parlamentului

Tribunalul Suprem din Regatul Unit a dat marti, cu un verdict in unanimitate, o decizie impotriva premierului britanic conservator Boris Johnson, considerand ilegala suspendarea Parlamentului timp de cinci saptamani, transmit AFP, Reuters si dpa.

Partidul Conservator al lui Boris Johnson continua sa conduca in sondajele din Marea Britanie

Partidul Conservator al premierului Marii Britanii, Boris Johnson, are un avans de 15 procente fata de principala formatiune de opozitie, Partidul Laburist, potrivit unui sondaj de opinie dat publicitatii sambata, in contextul unor posibile alegeri anticipate cauzate de impasul privind Brexit.

Premierul britanic, acuzat de coruptie. Despre ce este vorba si cum areactionat Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson este acuzat ca nu a explicat exact cum a acordat 126. 000 de lire sterline din bani publici unei femei de afaceri din Statele Unite, cu scopul sustineriiinfiintariiunor.

Nou impas privind Brexit-ul! Boris Johnson a avertizat ca sunt sanse mici sa se obtina progrese

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat luniin marja Adunarii Generale a ONU de la New York ca sunt sanse mici sa se obtina progrese in privinta Brexit-ului. Johnson va discutab despre acest.

Brexit: Se cere demisia lui Boris Johnson

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, l-a indemnat marti pe premierul britanic Boris Johnson s.

VIDEO Reactia premierului Boris Johnson dupa ce Curtea Suprema a decis ca suspendarea Parlamentului britanic este ilegala

Premierul britanic Boris Johnson a spus ca va respecta verdictul Curtii Supreme a Marii Britanii, care a stabilit ca decizia sa de a suspenda Parlamentul a fost ilegala.

Boris Johnson atribuie iranului atacurile din Arabia Saudita

Premierul britanic Boris Johnson acuza Iranul ca se afla in spatele atacurilor vizand doua instalatii petroliere in Arabia Saudita, in drum catre New York, unde urmeaza sa se intalnesca cu presedintele iranian Hassan Rohani, relateaza Reuters si AFP.

Boris Johnson avertizeaza: Nu va asteptati la progrese privind Brexit-ul la discutiile de la New York

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat luni ca sunt sanse mici sa fie obtinute progrese in privinta Brexit-ului la discutiile pe care le va avea in marja Adunarii Generale a ONU de la New York, potrivit Reuters.

Marea Britanie: Premierul Boris Johnson contraataca si solicita alegeri anticipate, dupa ce Tribunalul Suprem a decis ca suspendarea activitatii Parlamentului este ilegala

Decizie de ultima ora a premierului britanic dupa ce Tribunalul Suprem din Regatul Unit a decis ca suspendarea Parlamentului timp de cinci saptamani este ilegala. Boris Johnson a solicitat, marti,.

Brexit VIDEO Boris Johnson a pierdut batalia in instanta. Curtea Suprema a decis ca suspendarea Parlamentului a fost ilegala. Opozitia cere demisia premierului

Curtea Suprema din Marea Britanie a stabilit, marti, ca decizia premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul pentru o perioada de cinci saptamani a fost ilegala. Premierul Johnson, care se afla la New York pentru summitul ONU, a lasat sa se inteleaga ca nu exclude o noua suspendare chiar daca hotararea justitiei ii va fi defavorabila. Liderii Opozitiei ii transmit insa ca trebuie sa ia in calcul demisia.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )