Libnet.ro
UNICEF

22:15

UPDATE Kovesi a fost din nou la politie, pentru controlul judiciar: O sa vedem daca negocierile pentru sefia Parchetului European au fost influentate in vreun fel

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Kovesi a fost din nou la politie, pentru controlul judiciar: O sa vedem daca negocierile pentru sefia Parchetului European au fost influentate in vreun fel

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat luni dimineata la Sectia 18 de politie, unde a fost si vineri, in cadrul masurii de control judiciar dispuse de Sectia Speciala pentru anchetarea magistratilor in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa, in 2011. Miercuri, instanta suprema va judeca contestatia fostei sefe a DNA la masura controlului judiciar. continuă pe Hotnews

Kovesi s-a prezentat la Politie pentru controlul judiciar: Sunt un procuror care a reusit sa inspire teama celor care vor sa fure linistiti in Romania

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Sectiei 18 de Politie din Capitala, pentru a semna pentru controlul judiciar sub care a fost plasata de procurorii de la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul privind repatrierea lui Nicolae Popa, transmite Mediafax. 09 Sunt un procuror care a reusit sa inspire teama celor care vor sa fure linistiti in Romania, a declarat Kovesi la iesirea din sectia de politie.

Kovesi s-a prezentat, vineri, la Politie, pentru controlul judiciar

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Sectiei 18 de Politie din Capitala, pentru a semna pentru controlul judiciar sub care a fost plasata de procurorii de la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul privind repatrierea lui Nicolae Popa, transmite Mediafax.

UPDATE Kovesi, din nou la politie, pentru controlul judiciar: O sa vedem daca negocierile pentru sefia Parchetului European au fost influentate

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat luni dimineata la Sectia 18 de politie in cadrul masurii de control judiciar dispuse de Sectia Speciala pentru anchetarea magistratilor in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa, in 2011. Curtea Suprema urmeaza sa se pronunte luni cu privire la contestatia depusa de fosta sefa DNA cu privire la aceasta masura.

Kovesi, din nou la Politie, pentru controlul judiciar: O sa vedem daca negocierile pentru sefia Parchetului European au fost influentate in vreun fel (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat luni, la Sectia 18 de Politie, in cadrul masurii de control judiciar dispusa de Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor. Fosta sefa DNA este acuzata de marturie.

IN CONFORMITATE CU TERMENII CONTROLULUI JUDICIAR: Laura Codruta Kovesi s-a prezentat din nou la Sectia 18 de Politie

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat din nou, luni, la Sectia 18 de Politie, in conformitate cu termenii controlului judiciar.

UPDATE Armata devine obligatorie in Romania, din nou: anuntul oficial facut de MApN

Intr-o maniera un pic ciudata, Ministerul Apararii Nationale din Romania a anuntat ca armata devine obligatorie in tara noastra. Pe de o parte, astazi este 1 aprilie si e o sansa foarte mica ca totul sa fie o gluma. intareste acest scenariu si faptul ca informatia, desi pare oficiala prin prisma faptului ca apare pe [] .

Presedintele Klaus Iohannis: Asaltul PSD asupra justitiei nu se mai termina! Voi consulta din nou Parlamentul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va consulta din nou Parlamentulcu privire la declansarea unuireferendum. Vom aveareferendum pe 26 mai. Este un lucru cunoscut ca guvernarea PSD-ista a.

Armata devine obligatorie in Romania, din nou: anuntul oficial facut de MApN

Intr-o maniera un pic ciudata, Ministerul Apararii Nationale din Romania a anuntat ca armata devine obligatorie in tara noastra. Pe de o parte, astazi este 1 aprilie si e o sansa foarte mica ca totul sa fie o gluma. intareste acest scenariu si faptul ca informatia, desi pare oficiala prin prisma faptului ca apare pe [] .

VIDEO Liverpool - Tottenham 2-1 / Cormoranii au urcat din nou pe primul loc - Alderweireld a inscris in propria poarta in minutul 90

Liverpool a castigat derby-ul etapei cu numarul 32 din Premier League, impotriva lui Tottenham, scor 2-1. Echipa lui Jurgen Klopp a obtinut cele trei puncte gratie unui autogol al lui Alderweireld in minutul 90. Dupa aceasta victorie, cormoranii au urcat din nou pe primul loc in clasament, cu un avans de doua puncte fata de Manchester City, care are si un meci mai putin disputat.

Tanti Sofia, care lucra ca femeie de serviciu la 83 de ani, a fost concediata. Motivul trist pentru care au trimis-o acasa

Statul roman ultra-corect: dupa ce au aflat de povestea femeii de 83 de ani, tanti Sofia, care lucra ca femeie de serviciu intr-o gradinita din Gorj, cei din conducerea Inspectoratului Scolar al judetului au decis sa o concedieze. Motivul: varsta femeii este inaintata, spun oficialii din invatamant gorjeni, desi femeia muncea de nevoie. Tanti Sofia [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )