Libnet.ro
UNICEF

08:32

Liviu Dragnea, asteptat la Curtea Suprema la un nou termen in dosarul Angajari fictive

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, asteptat la Curtea Suprema la un nou termen in dosarul Angajari fictive

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este asteptat luni la Curtea Suprema, unde va avea loc cel de-al doilea termen inapelul din dosarul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. in acest dosar, in prima instanta, Dragnea a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. continuă pe Adevărul

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. inalta Curte judeca apelul in dosarul DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, apelul in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu.

inalta Curte, un nou termen in apelul din dosarul DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, apelul in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu.

Teleormanleaks. Brazilia sau Columbia? Unde e facuta poza in care apare Liviu Dragnea (FOTO)

Lovitura pentru Liviu Dragnea si apropiatii sai implicati in Dosarul Tel Drum! Jurnalistii de la RISE Project au anuntat ca au intrat in posesia unei valize pline cu documente despre seful PSD si.

Zi grea pentru Liviu Dragnea: Termen la Curtea Suprema in aceeasi zi cu CEx-ul PSD

Va fi o zi plina, luni, pentru liderul PSD, Liviu Dragnea! Pe langa faptul ca se anunta un Comitet Executiv foarte tensionat pe fondul disputelor interne, Dragnea va termen si la inalta Curte de Casatie si.

Nou termen in apelul formulat de DNA in procesul in care fostul judecator contitutional Toni Grebla a fost achitat

La Curtea Suprema are loc luni un nou termen in apelul declarat de Directia Nationala Anticoruptie in dosarul in care fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost achitat in prima instanta pentru trafic de influenta. Toni Grebla a fost numit, la finele lunii septembrie, secretar general al Guvernului.

Procesul lui Dragnea: Malin Bot a intervenit peste reporterul Antena 3 care transmitea live de la Curtea Suprema

Malin Bot a reusit sa intre peste reporterul Antena 3 care transmitea live de la Curtea Suprema si a adresat mai multe cuvinte deloc magulitoare la adresa postului de teelviziune. Luni, la Curtea Suprema se.

Liviu Dragnea, despre sustinerea PSD pentru un nou sef la ASF: Este o situatie delicata (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca PSD a decis sa-l sustina mai degraba pe Leonardo Badea, si nu pe Viorel Stefan la conducerea Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF). Social-democratii vor lua o.

Liviu Dragnea incearca sa scape de condamnarea de trei ani si jumatate de inchisoare

Zi cruciala pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD merge, luni, la inalta Curte, acolo unde se va judeca dosarul in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Este vorba despre.

Florin Citu: Liviu Dragnea intai minte apoi confirma dezastrul de la investitii (VIDEO)

PNL lanseaza un nou atac la Liviu Dragnea! De data aceasta prin vocea liberalului Florin Citu! Senatorul il acuza pe seful PSD ca intai minte iar apoi confirma dezastrul de la investitii. Citu sustine ca.

Sectia de investigare a magistratilor: fara procurori de sedinta. Primele amanari in dosarele aflate la Curtea Suprema

Unul din completele de 5 judecatori de la Curtea Suprema a cerut procurorului general al Romaniei sa specifice concret ce procurori de sedinta vor participa in dosarele in care sunt vizati magistrati. Solicitarea vine in contexul in care procurorul general a solicitat procurorilor DNA sa intre in continuare in sedintele din dosarele realizate de catre Directia Nationala Anticoruptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )