Libnet.ro
UNICEF

13:15

Curtea Suprema: Unul dintre magistratii care judeca dosarul lui Liviu Dragnea a cerut sa se pensioneze

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema: Unul dintre magistratii care judeca dosarul lui Liviu Dragnea a cerut sa se pensioneze

Sectia pentru judecatori a CSM urmeaza sa se pronunte, in sedinta din 5 martie 2019, asupra cererii de pensionare a judecatoarei Luciana Mera, unul dintre cei cinci judecatori ai completului care judeca apelul lui Liviu Dragnea la condamnarea la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare. continuă pe Adevărul

Un magistrat din completul de 5 de la nalta Curte care judeca dosarul lui Dragnea cere sa se pensioneze

O judecatoare din completul de 5 de la iCCJ care se ocupa de dosarul DGASPC, in care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare, cere Sectiei pentru judecatori CSM sa fie eliberata din functie prin pensionare. Regulamentul spune ca trebuie tras la sorti un inlocuitor, potrivit agentiei Mediafax.

nalta Curte i-a tras la sorti pe judecatorii care vor face parte din BEC la europarlamentare. Unul dintre ei a facut parte din completul care l-a condamnat pe Dragnea la trei ani si jumatate de nchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori ai acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare, transmite Agerpres. Unul dintre magistrati a facut parte din completul care in iunie 2018 l-a condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman.

Unul dintre cei mai cautati traficanti de cocaina din Spania, prins n Bulgaria / Era cautat de 6 ani

Unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri din Spania - membru al unei grupari care se ocupa cu aducerea in Spania si in alte state din Europa a unor mari cantitati de cocaina din America de Sud - a fost arestat in Bulgaria. El era cautat de sase ani, potrivit presei spaniole.

Spionaj cibernetic asupra Romniei si tarilor occidentale provenit din zona estica / Unul dintre atacuri a fost descoperit de Romnia folosind Inteligenta Artificiala

In 2018 au existat mai multe valuri de spionaj cibernetic - operatiuni complexe de tipul Advanced Persistent Threat - care au vizat Romania si statele occidentale si care au provenit din zona estica. Astfel de atacuri foarte complexe presupun multe resurse si infrastructura logistica foarte mare, au explicat specialistii SRI care au dat ca exemplu ca in spatele unui astfel de val din 2018 au stat peste 2. 000 de servere. Una din cele mai complexe operatiuni de spionaj din 2018 care a vizat Romania si spatiul occidental a fost descoperita chiar de SRI folosind Inteligenta Artificiala pentru a cauta anomalii intr-o retea.

Unul dintre cele mai mari spitale private din tara, in vizorul anchetatorilor. Ar fi luat bani atat de la pacienti, cat si de la Casa de Asigurari

Unul din marile spitale private din tara, Sanador, a intrat din nou in vizorul anchetatorilor. Sunt suspiciuni ca in cazul a peste 200 de pacienti s-ar fi facut decontari duble. Cu alte cuvinte, clinica ar fi.

Una dintre femeile care a facut ISTORIE in Statele Unite A MURIT din cauza unei boli cumplite

Norma Paulus, prima femeie care a fost aleasa intr-o functie oficiala in Statele Unite, a murit joi, la varsta de 85 de ani, se arata pe Statesman Journal. Ea a murit in spital, fiind internata din cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )