Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUTREMUR. Acestea sunt cele mai periculoase cartiere din Bucuresti, in caz de cutremur major

Antena3 Antena3,
CUTREMUR. Acestea sunt cele mai periculoase cartiere din Bucuresti, in caz de cutremur major

Specialistii de la INFPau identificat 14 zone seismice in Capitala, cu grade diferite de risc in cazul producerii unui cutremur cu magnitudine mare. Capitala a fost impartita in patru mari cate. continuă pe Antena3

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

HOROSCOP. 6 rele si 6 bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

Romania, lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani

Romania a fost lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani. Un alt cutremur cu magnitudinea 5. 7 a avut loc pe 22 noiembrie 2014.

Anvelope de iarna testate recent de ADAC. Iata care sunt cele mai bune pneuri de iarna in 2018

ADAC Automobil Clubul German) ne spune care sunt cele mai bune anvelope de iarna in urma testelor pe zapada, gheata, carosabil umed, dar si cum s-au comportat la acvaplanare, durabilitate si stabilitate. In cele mai recente teste, la dimensiunea.

Marius Copil: Ce meci! Finala la Basel cu Roger Federer. Una dintre cele mai frumoase zile din viata mea

Tenismanul Marius Copil a declarat ca victoria cu Aleksandr Zverev este una dintre cele mai frumoase din viata lui, el fiind incantat ca adversarul din finala de la Basel va fi Roger Federer.

Trei romani au escaladat in premiera mondiala pe un traseu nou unul dintre cele mai dificile varfuri din Himalaya

Trei experiemnati alpinisti romani, Teofil Vlad Arges), Zsolt Torok Arad) si Romeo Popa Prahova), au reusit sa escaladeze varful Pumori 7160 metri), unul dintre cele mai dificile din Himalaya, supranumit Fiica Everestului. Cei trei au mers in premiera mondiala pe un nou traseu. Expeditia a inceput pe 19 septembrie si a durat peste o luna.

FOTO Cele mai frumoase lacuri glaciare din Retezat. Cum arata sanctuarul naturii inainte de venirea iernii

Lacurile glaciare si cele mai inalte varfuri din Masivul Retezat isi intampina oaspetii intr-o atmosfera de vis, in ultimele zile de toamna.

Ce tip de locuinte cauta sa inchirieze romanii si care sunt cele mai efervescente orase

Cele mai cautate spatii de inchiriat in aceasta perioada, care atrag chiriasi pe termen lung si randamente mai bune, sunt apartamentele de pana in 42 mp si cele cu 4 camere, plus segmentul de case, arata reprezentantii companiei de real-estate RE/MAX.

Tatuaje si plete in Parlament. Cine sunt cei mai nonconformisti politicieni

Cu plete sau tatuaje, unii politicieni au reusit sa atraga atentia si prin aspectul fizic. Cristian Rizea este politicianul care detine cele mai multe tatuaje si de care este extrem de mandru.

Cele 3 zodii care adora aventurile de o noapte. A partenerului tau o fi printre ele?

Atunci cand iti doresti o relatie serioasa, cu siguranta vrei sa eviti persoanele care prefera doar aventuri de o noapte sau relatii de scurta durata. Asa ca afla care sunt cele mai aventuriere zodii din horoscop.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )