Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cele mai frumoase lacuri glaciare din Retezat. Cum arata sanctuarul naturii inainte de venirea iernii

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase lacuri glaciare din Retezat. Cum arata sanctuarul naturii inainte de venirea iernii

Lacurile glaciare si cele mai inalte varfuri din Masivul Retezat isi intampina oaspetii intr-o atmosfera de vis, in ultimele zile de toamna. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Cele mai redutabile arme aflate in dotarea marilor puteri. Cum puncteaza propaganda Kremlinului intr-un altfel de razboi

Intr-un climat international tot mai incordat, marile puteri par sa fi declansat o adevarata cursa contra cronometru a inarmarii. in tot acest timp, prapastia dintre SUA si Rusia se adanceste tot mai mult, cu repercursiuni asupra intregii lumi, in conditiile in care aceasta falie extinsa imparte tot mai mult in special tarile din Europa si Asia.

Medici specialisti din Viena prezinta la Iasi cele mai moderne metode de tratament oncologic

Unul dintre cele mai mari spitale private din Austria organizeaza in Iasi un seminar oncologic gratuit dedicat pacientilor romani.

FOTO VIDEO Cel mai lung pod maritim din lume, in valoare de 20 de miliarde de dolari, inaugurat de China

China a inaugurat, marti, cel mai lung pod maritim din lume, cu o lungime de 55 de kilometri, dupa o investitie de 20 de miliarde dolari si lucrari ce au durat noua ani, transmite CNN. Podul face legatura intre orasul chinez Zhuhai, Hong-Kong si Macao.

NATO a nceput n Norvegia cele mai ample manevre militare dupa Razboiul Rece / Angajamentul Statelor Unite pentru Articolul 5 e solid ca o stnca (amiral)

NATO a lansat joi in Norvegia cele mai ample manevre militare de la sfarsitul Razboiului Rece, o dovada a atasamentului solid ca o stanca al Statelor Unite pentru apararea colectiva, in fata unei Rusii care a denuntat un exercitiu antirusesc, scrie AFP.

NATO isi arata muschii in fata Rusiei in cele mai vaste manevre militare de la sfarsitul Razboiului Rece

NATO incepe joi, in Norvegia, cele mai vaste manevre militare de la sfartitul Razboiului Rece - o modalitate de a-i aminti Rusiei solidaritatea aliatilor, in pofida unor indoieli insuflate de Donald Trump, relateaza AFP.

Estonia da lectii Europei la EDUCATIE. De la o tara ex-sovietica saraca la cele mai bune rezultate la testele PISA

Estonia, de la o tara ex-sovietica la cea mai performata tara din Europa la EDUCATIE. Profesorii au salarii mici, dar elevii au obtinut cele mai bubne rezultate la testele PISA Estonia face un salt urias la.

Educatia n Estonia. De la o tara ex-sovietica saraca la cele mai bune rezultate din Europa la testele PISA, desi salariile profesorilor sunt mici

Rezultatele elevilor din Estonia sunt cele mai bune din Europa si printre cele mai bune din intreaga lume, conform testelor PISA. Dar care este reteta pentru acest succes? Estonia s-a transformat dintr-o tara ex-sovietica saraca intr-o economie europeana de varf in care saracia nu iti stabileste destinul in educatie. Mai mult de o treime dintre elevii estonieni din medii socioeconomice scazute se numara printre cei mai performanti la testele PISA.

Trump: Modul n care Riadul a gestionat cazul Khashoggi, una din cele mai proaste musamalizari

Presedintele SUA, Donald Trump, a calificat modul in care Arabia Saudita a gestionat situatia dupa moartea jurnalistului disident Jamal Khashoggi drept una din cele mai proaste musamalizari din istoria musamalizarilor, informeaza agentia The Associated Press.

Amenzi in valoare de 90.000 de lei, aplicate de inspectorii ITM, cele mai multe pentru munca la negru

In saptamana 15 19 octombrie, ITM Calarasi a efectuat controale in mai multe domenii de activitate: comert, agricultura, transport, spalatorii auto, activitati protectie si garda, recuperarea deseurilor nepericuloase, brutarii. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru munca la negru.

Top 10 cele mai dorite orase pentru city-break in aceasta toamna

Roma, Milano si Alghero Sardinia) sunt cele mai cautate destinatii turistice de city-break de catre romani, in aceasta toamna, potrivit unei analize a agentiei de turism online Fly Go.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )