Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremur duminica seara, in Vrancea. E cel mai puternic seism din ultimele zile

Antena3 Antena3,
Cutremur duminica seara, in Vrancea. E cel mai puternic seism din ultimele zile

Cutremur duminica seara, in Vrancea. E cel mai puternic seism din ultimele zile. continuă pe Antena3

VIDEO Care este cel mai lung GIF realizat vreodata?

Artistii vizuali finlandezi Juha van Ingen si Janne Sarkela au conceput cel mai lunga opera de arta digitala in format GIF Graphics Interchange Format), ce se intinde pe parcursul a 1. 000 de ani.

Incendiu la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui, flacarile cuprinzand o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, fara a exista persoane ranite, informeaza Mediafax.

INCENDIU la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui. Flacarile au cuprins o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale. Nu s-au inregistrat victime.

Un japonez in varsta de 105 ani a stabilit un nou record mondial: cel mai in varsta sprinter (VIDEO)

Un japonez in varsta de 105 ani a stabilit un nou record mondial pentru cel mai in varsta sprinter, reusind sa treaca linia de sosire la competitia de 100 metri, la doar 42,22 secunde de la start, potrivit.

Agentul 007 interpretat de Daniel Craig este cel mai mare consumator de alcool

Agentul 007 interpretat de Daniel Craig consuma cel mai mult alcool. Jurnalistii de la The Grocer au facut o analiza pentru a afla care dintre interpretii agentului 007 consuma cel mai mult alcool. Castigatorul.

Primul Pebble rotund ar putea fi cel mai frumos smartwatch

Considerat in continuare cel mai bun smartwatch de catre foarte multe persoane, reteta primului Pebble este reinventata complet pentru Pebble Time Round. Este foarte probabil sa fi auzit de succesul celor de la Pebble. O echipa de oameni tineri au creat un proiect pe Kickstarter pentru un ceas inteligent, iar respectiva creatie a avut parte [] Primul Pebble rotund ar putea fi cel mai frumos smartwatch Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai nedreptatit fotbalist roman rupe tacerea: Stafful nationalei nici nu stia de mine. De ce crede ca a fost ignorat

Cel mai prolific atacant roman din acest sezon e convins ca Iordanescu si secunzii sai habar n-aveau de existenta sa pana cand Dan Petrescu l-a catalogat ca fiind cea mai buna solutie pentru atacul primei representative.

Nepoata lui Arsenie Boca, despre patimile calugarului: Cel mai mult l-a durut ca nu a mai fost lasat sa slujeasca

Zoe Daian, nepoata lui Arsenie Boca, a relatat despre anii in care duhovnicul a avut grija de ea. Cea mai mare durere a parintelui Arsenie Boca, sustine ea, a fost ca nu i s-a mai permis sa slujeasca. Zoe se declara convinsa de harul pe care l-ar fi avut unchiul ei, dar adauga ca unele dintre afirmatiile despre minunile facute de acesta sunt exagerate.

Cel mai valoros abecedar tiparit vreodata in Romania. Colectionar: Scriere si Cetire al lui Ion Creanga este diferit de tot ce inseamna astazi manual scolar

Cea mai mare colectie de abecedare din Romania a fost adunata de un invatator din Braila. intre cele peste 200 de lucrari rare, piesa de rezistenta este reprezentata de abecedarul reeditat al lui Ion Creanga, din 1868. Alte manuale scolare de limba romana, matematica, istorie si geografie dateaza din anii 1920.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )