Libnet.ro
UNICEF

05:30

CUTREMUR. A fost cel mai mare seism de anul acesta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CUTREMUR. A fost cel mai mare seism de anul acesta

Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter s-a produs, sambata seara, la ora 21. 14, in zona Vrancea, la adancimea de 40 de kilometri, seismul fiind resimtit si la Bucuresti, anunta Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

New York: Cel mai mare ecran digital de inalta definitie din lume a fost inaugurat in Times Square

Cel mai mare ecran digital de inalta definitie din lume a fost inaugurat marti in piata Times Square din New York, informeaza AFP. Aproape la fel de mare ca un teren de fotbal american, ecranul de 23,74 metri.

SUA: Cel mai mare ecran de inalta definitie, inaugurat la New York

Cel mai mare ecran digital de inalta definitie din lume a fost inaugurat marti in piata Times Square din New York .

Cel mai mare exercitiu cibernetic al NATO din istorie are loc in Estonia. Experti romani participa la eveniment

NATO organizeaza, in Estonia, cel mai mare exercitiu cibernetic din istorie pentru a testa abilitatile de a-si apara retelele de diverse provocari existente in aceste domeniu. La eveniment participa si.

Cyber-specialisti romani au lucrat la scenariul si mediul virtual pentru exercitiul NATO anti-hackeri, cel mai mare din istoria aliantei

Specialisti romani in calculatoare au avut un rol aparte in elaborarea scenariului si a mediului virtual la cel mai mare exercitiu cybernetic din istoria NATO, Cyber Coalition 2014, desfasurat zilele aceastea in Estonia, pentru a testa capacitatea aliantei de a respinge atacurile informatice.

Lucrarile de constructii din Romania, cel mai mare declin la nivelul UE

Lucrarile de constructii din Romania au inregistrat in Trimestrul 3 cea mai mare contractie la nivelul Uniunii Europene UE), cu un minus de 11,3%, comparativ cu perioada similara a anului trecut. in acelasi timp, declinul lucrarilor de constructii la nivelul UE a fost de numai 0,4%, arata datele publicate de Eurostat.

Romania a avut cel mai mare declin din UE al lucrarilor de constructii

Piata romaneasca de constructii a inregistrat cea mai mare scadere din Uniunea Europeana la nivelul trimestrului al treilea, de 11,3%, raportat la perioada similara a anului trecut, mult peste declinul din UE, de 0,4%, date ajustate sezonier, arata datele Eurostat.

The Institute a lansat DIPLOMA - cel mai mare eveniment dedicat absolventilor universitatilor creative si vocationale

Pornind de la premisa ca lucrarea de diploma este cel mai elaborat proiect al unui student din toata perioada facultatii si ca prezentarea acesteia se limiteaza de cele mai multe ori la publicul restrans al.

Specialisti romani participa, in Estonia, la cel mai mare exercitiu cibernetic al NATO din istorie

Cel mai mare exercitiu cibernetic din istorie organizat de Alianta Nord-Atlandica se desfasoara in aceasta saptamana in Estonia, eveniment la care participa si specialisti din Romania, transmite Mediafax.

Eurostat: Romania a avut in trimestrul al treilea cel mai mare declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Piata romaneasca de constructii a inregistrat cea mai mare contractie din Uniunea Europeana la nivelul trimestrului al treilea, de 11,3%, raportat la perioada similara a anului trecut, mult peste declinul din UE, de 0,4%, date ajustate sezonier, potrivit Eurostat.

UPDATE Cutremur puternic, de magnitudine 5,7, resimtit si in Bucuresti. Cel mai mare seism din acest an. Cutremurul a avut mai multe replici

UPDATE Un cutremur de magnitudine 5,7 s-a produs sambata seara, la ora 21:14, in zona seismica Vrancea, anunta Institutul National pentru Fizica Pamantului. Potrivit datelor revizuite publicate de Institut la o ora de la eveniment, cutremurul s-a produs la o adancime de 39 de km si a avut o intensitate epicentrala de VI. Directorul general al INFP, Constantin Ionescu, a declarat pentru Mediafax ca dupa acest seism nu sunt de asteptat cutremure mari. UPDATE A cincea replica, la ora 23:05UPDATE A patra replica, de magnitudine 2, s-a produs la ora 22:38UPDATE: Centrul European de Seismologie anunta ca la ora 22:30 s-a produs o replica de magnitudine 3,2, dupa o alta replica de 2,8 la ora 22:24.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )