Libnet.ro
UNICEF

20:00

CUTREMUR in MEDIA din Romania! CELEBRUL PATRON de presa a fost GASIT MORT!

B1 B1,
CUTREMUR in MEDIA din Romania! CELEBRUL PATRON de presa a fost GASIT MORT!

Vestea SOC a zilei, in Romania! BLESTEM LA MORMANTUL LUI RAZVAN CIOBANU! IULIA ALBU SI CATALIN BOTEZATU AU PATIT-O! FANII SUNT iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) Un cunoscut patron de presa din Focsani a. continuă pe B1

inca o mare doamna a teatrului ne paraseste: Carmen Tanase, ANUNT privind PLECAREA DEFINITIVA din Romania! in ce tara se va stabili actrita

Veste trista pentru teatrul romanesc. Actrita Carmen Tanase a anuntat ca are degand sa plece definitiv din Romania.

Cat platesc marile orase din Romania pentru luminitele de Craciun Primaria Capitalei pastreaza secretul in tara, contracte de aproape 4 milioane lei pentru firma fiicei unui fost deputat PNL

Mai este o luna pana la Craciun, iar luminitele au fost deja montate in centrul marilor orase din Romania. Dincolo de ratiunile estetice, este vorba despre o afacere banoasa, cu sume importante alocate din bugetele publice. HotNews. ro va prezinta cat platesc marile orase din tara pentru aceste activitati si la cine ajung banii.

Modificari in legea educatiei! Ce va fi interzis cu desavarsire in scolile din Romania

Inca de la Revolutia din 1989, sistemul de invatamant romanesc a fost ca in transee. Modificari in legea educatiei. Ce va fi interzis cu desavarsire in scolile din Romania? Modificari in legea educatiei. Ce va fi interzis in scolile din Romania? De la Revolutia din 1989, sistemul de invatamant romanesc a fost intr-un continuu proces .

Fiica unei vedete din Romania, lovita crunt la scoala: A fost impinsa si a cazut cu gura de gresie (FOTO)

Fetita lui Laurette Atindehou si-a pierdut jumatate de dinte in urma unui atac rasist violent din partea unui coleg de clasa. Laurette sustine ca fiica ei este victima unuibullying repetat la scoala.

Lupta crunta intre PRO TV si Antena 1. Cine a castigat piata divertismentului din Romania

Cu toate ca s-a aflat recent ca brand-ul Antena 1 costa de trei ori mai putin decat Pro TV, lupta de pe piata divertismentului din Romania s-a tinut intre cele doua. Care este trustul castigatori in preferintele romanilor? Antena 1 versus Pro TV: Cine a castigat pe piata divertismentului din Romania Premiile TVmania au dezvaluit .

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE.

Ce functie ocupa bugetarul din Romania care ia mai multi bani decat Donald Trump. Oamenii sunt revoltati

Romania, tara de nicaieri! Romania, tara in care un bugetar de lux castiga mai bine decat presedintele Statelor Unite ale Americii, in timp ce unii copii nu au incaltaminte de iarna si nu au o bucata de paine pe masa, in acelasi timp in care cea mai mica pensie de serviciu este de 743 de .

Carmen Tanase, decizie radicala! Vrea sa plece din Romania. Unde planuieste indragita actrita sa se stabileasca

Indragita actrita a facut un anunt care in mod clar ii va lua pe fanii sai prin surprindere. Carmen Tanase vrea sa paraseasca tara si a dat de inteles ca isi va face cat de curand bagajele si va emigra din Romania. Vestea e una total neasteptata si a venit din partea vedetei si in .

CTP, furios pe tinerii din Romania: Nu le e rusine? Scrisoare catre cei intre 18 si 49 de ani

Cristian Tudor Popescu a avut un mesaj foarte dur, la adresa tinerilor din Romania, care nu au mers sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Deoarece sectiile de votare pentru turul al doilea, de duminica, pe 24 noiembrie 2019, se vor inchide, peste doar cateva ore, la 21:00, gazetarul i-a .

SEFUL ENEL GROUP: Nu avem o decizie sa vindem active din Romania, dar sunt oameni interesati sa cumpere

Grupul Enel nu a luat nicio decizie privind vanzarea de active din Romania, insa ar putea hotari sa vanda, in contextul in care combinatia dintre active de distributie de energie si active de productie de energie regenerabila este foarte valoroasa pentru multi investitori, a declarat marti directorul executiv al Enel Group, Francesco Starace, informeaza Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )