Libnet.ro
UNICEF

18:00

CUTREMUR MONDEN! OANA ROMAN a facut GESTUL EXTREM, dupa despartirea de MARIUS ELISEI! Din pacate, nu se mai poate face nimic (GALERIE FOTO)

B1 B1,
CUTREMUR MONDEN! OANA ROMAN a facut GESTUL EXTREM, dupa despartirea de MARIUS ELISEI! Din pacate, nu se mai poate face nimic (GALERIE FOTO)

Celebra Oana Roman a decis sa se desparta de Marius Elisei, dupa ce acesta ar fi avut o aventura cu transsexualul Delia Rexha. in acest context fiica fostului premier a luat o decizie radicala pentru a-si. continuă pe B1

LACRIMI in teatrul romanesc! Biata EMILIA POPESCU! A FACUT GESTUL EXTREM

Indragita actrita Emilia Popescu a povestit de curand chinul pe care a trebuit sa il indure pentru a scapa de kilogramele in plus.

BOMBA in CAZUL CARACAL! Gheorghe DINCA a facut GESTUL EXTREM, in iNCHISOARE! La asta nu se astepta nimeni

Cazul de la Caracal nu are nici pana la aceasta ora un raspuns final cu privire la adevaratul vinovat. Principalul suspect, Gheorghe Dinca, se afla in puscarie si se pare casi-a.

Marius Elisei s-a intors la PRIMA DRAGOSTE, dupa ce s-a despartit de Oana Roman

Marius Elisei si Oana Roman au luat pe toata lumea prin surprindere cand au anuntat ca s-au despartit. Ramas fara ajutorul sotiei, Melisei s-a intors la taximetrie.

EXCLUSIV Dezvaluiri soc despre Marius Elisei! Nu este prima data cand o insala pe Oana Roman. Ce i-a putut face cand era baut

Subiectul momentului intr-ale mondenului il are ca personaje principale pe Oana Roman, sotul ei, Marius Elisei, si transsexualul Delia Rexha. Scandalul ajunge acum pe culmi, caci noile informatii arata ca nucleul trio-ului a mai inselat si a mai actionat fiind in stare de ebrietate. Dezvaluiri despre Marius Elisei. Nu este prima data cand o insala .

CUTREMUR MONDEN! LIDIA BUBLE E DISPERATA! A recunoscut tot despre DESPARTIREA de Razvan Simion

Celebra cantareata Lidia Buble a reactionat de curand dupa ce in spatiul public au aparut mai multe zvonuri potrivit carora s-ar fi desapartit de celebrul prezentator Razvan Simion. Vedeta a transmis.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )