Libnet.ro
UNICEF

19:00

CUTREMUR pe piata imobiliara: Pretul o sa SCADA cu cel putin 25-30%. Anunt de ultim moment al specialistilor. NU cumparati acum!

B1 B1,
CUTREMUR pe piata imobiliara: Pretul o sa SCADA cu cel putin 25-30%. Anunt de ultim moment al specialistilor. NU cumparati acum!

Specialistii recomanda romanilor care vor sa isi cumpere un apartament sa mai astepte o perioada, pentru ca in curand pretul locuintelor va scadea cu cel putin 25-30%. Pretul la apartamente. continuă pe B1

Acesta este momentul recomandat sa cumparati un apartament: Pretul o sa scada cu cel putin 25-30%

Specialistii recomanda romanilor care vor sa isi cumpere un apartament sa mai astepte o perioada, pentru ca in curand pretul locuintelor va scadea cu cel putin 25-30%. Pretul la apartamente .

Cand este recomandat sa cumparati un apartament: Pretul o sa scada cu cel putin 25-30%

Specialistii recomanda romanilor care vor sa isi cumpere un apartament sa mai astepte o perioada, pentru ca in curand pretul locuintelor va scadea cu cel putin 25-30%.

Alerta in sudul Frantei. Cel putin 11 persoane au murit in urma inundatiilor

Alerta rosie se mentine in sudul Frantei, unde cel putin 11 persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor, dupa o ploaie neobisnuit de violenta. O viitura fara precedent in ultimii 120 de ani a.

Accident chimic in Germania! Cel putin 13 persoane au fost ranite

Cel putin 13 persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa un accident chimic produs marti in sediul unei companii din sud-vestul Germaniei, informeaza publicatia Der Spiegel si site-ul.

Cel putin sapte alpinisti morti in Himalaya

Cel putin sapte cataratori a fost ucisi de o furtuna violenta care le-a distrus tabara de o creasta a muntilor Himalaya din vestul Nepalului. Cinci membri ai unei expeditii sud-coreene si patru ghizi.

Cel putin opt alpinisti au murit pe un masiv in Nepal, in urma unei furtuni de zapada

Cel putin opt alpinisti din cadrul unei expeditii sud-coreene au murit pe varful Gurja, in Nepal, in urma unei puternice furtuni de zapada care le-a devastat tabara, au anuntat, sambata, responsabili nepalezi, citati de AFP.

Reguli in caz de cutremur. Fiti gata sa va descurcati singur pentru cel putin trei zile!

Ghid de comportament in caz de cutremur. Instruiti-va, atat dumneavoastra cat si membrii familiei, cu privire la modul corect de comportare in cazul producerii unui cutremur. Puteti face acest lucru fo.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )