Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cutremur la PRO TV! Lacrimi amare pentru Florin Calinescu! A primit un DIAGNOSTIC teribil! Din pacate...

B1 B1,
Cutremur la PRO TV! Lacrimi amare pentru Florin Calinescu! A primit un DIAGNOSTIC teribil! Din pacate...

In spatele zambetului celebrului om de televiziune Florin Calinescu se ascunde o drama teribila. Putin sunt cei care stiu faptul ca a fost diagnosticat cu cancer de piele in urma cu mai multi. continuă pe B1

PRO TV, inca o mutare esentiala. in ce serial va juca Florin Calinescu. Apare in cateva ore

Pe scena intra Florin Calinescu! PRO TV a facut inca o mutare esentiala, ce vine la pachet cu un gram de comedie, difuzat de la 21:30. in ce serial apare juratul sugubat de la Romanii au talent? Doar cateva ore ne mai despart de noua postura in care va fi pus actorul. PRO TV face .

Elena Carstea, devastata de moartea lui Leo Iorga. Plang cu lacrimi amare!

Tecerea in nefiinta a artistului Leo Iorga a intristat multe dintre vedetele care l-au cunoscut pe artist, iar printre acestea se numara si Elena Carstea care a trait un adevarat soc cand a aflat ca fostul solist al trupei Compact s-a strins din viata. Ce mesaj emotionant a postat Elena Carstea pentru a-si exprima regretul .

Nepotul marelui fotbalist Ilie Balaci, aparitie surpriza in serialul de la PRO TV: Bunicul mi-a spus sa ma fac actor, ca sunt prea frumos

Nepotul regretatului Ilie Balaci a avut o aparitie surpriza, in cadrul unui serial de la PRO TV. Tanarul seamana destul de mult cu fotbalistul si apare alaturi de Aida Economu, in noua productie, lansata cu o luna in urma, pe micul ecran. Nepotul marelui fotbalist Ilie Balaci, aparitie surpriza in serialul de la PRO TV .

Adevarul despre DIVORTUL lui Cabral de la PRO TV! De ce S-A iNCHEIAT casnicia indragitului PREZENTATOR TV

Cabral 42 de ani), vedeta de la Pro TV, este unul dintre cei mai indragiti prezentatori! El se afla la al doilea mariaj. Prezentatorul emisiunii Ce spun romanii este casatorit acum cu Andreea Patrascu,.

SOC la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus TOT ADEVARUL despre serialul LAS FIERBINTI!

Mihai Margineanueste unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! El estecel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV. Actorula povestit cum a ajuns sa.

SOC TOTAL la PRO TV! S-a aflat MARELE SECRET al CORINEI CARAGEA! Nu o credeai in stare de asa ceva

S-a aflat marele secret al stiristei de la PRO TV Corina Caragea! VESTE TRISTA! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE! VA FI DOLIU NATIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI GALERIE FOTO) Putini sunt cei care stiu faptu l.

Mihaela Radulescu a dat lovitura! Pe ce contract impresionant a pus mana. Ce urmeaza sa faca la PRO TV

Mihaela Radulescu este in continuare o vedeta atractiva pentru postul de televiziune Pro TV, care i-a oferit un contract impresionant pentru a aparea in mai multe emisiuni care s-au filmat in aceasta toamna. Mihaela a filmat pentru Ferma Un nou inceput, MasterChef, La Maruta si Vorbeste Lumea si a obtinut o suma impresionanta de .

Ce face George Buhnici, de cand nu mai lucreaza la PRO TV. Schimbare majora

Dupa 15 ani, prezentatorul a renuntat la televiziune pentru digital. Cum este viata lui acum, de cand nu mai lucreaza la PRO TV? Ce face George Buhnici acum? Pasionat vesnic de tehnologie, George Buhnici, prezentatorul emisiunii iLikeIT, a plecat de la PRO TV dupa ce a lucrat timp de 15 ani acolo. Dupa opt ani .

Bobita din Las Fierbinti, mesaj inedit pentru o celebra jucatoare de tenis. Fanii au izbucnit in ras cand au vazut ce i-a scris actorul de la PRO TV

Mihai Bobonete, Bobita din Las Fierbinti, este un actor care traieste pentru a glumi, cum este si in acest caz. Vedeta PRO TV i-a scris un comentariu hazliu unei celebre jucatoare de tenis. Bobita din Las Fierbinti i-a lasat un mesaj inedit unei jucatoare de tenis Mihai Bobonete, actor de stand-up comedy si prezentator TV, .

Ce face George Buhnici de cand a plecat de la Pro TV. Am o mare problema

George Buhnici si-a facut aparitia la un eveniment monden, primul de la despartirea de PRO TV Dupa 15 ani, prezentatorul a renuntat la televiziune pentru digital.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )