Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cutremur puternic in Chile, resimait pana la la frontiera cu Peru si Bolivia

Antena3 Antena3,
Cutremur puternic in Chile, resimait pana la la frontiera cu Peru si Bolivia

Un cutremur de magnitudinea 6,2 a avut loc in nordul Chile. Incindentul nu a facut victimevictime, pagube sau sa declanseze o alerta de tsunami, a anuntat Oficiul chilian pentru situatii de urgenta. continuă pe Antena3

Cutremur puternic in Chile, resimtit pana la la frontiera cu Peru si Bolivia

Un cutremur de magnitudinea 6,2 a avut loc in nordul Chile. Incindentul nu a facut victimevictime, pagube sau sa declanseze o alerta de tsunami, a anuntat Oficiul chilian pentru situatii de urgenta.

Cutremur de magnitudinea 6,2 in Chile, resimtit pana la la frontiera cu Peru si Bolivia

Un cutremur de magnitudinea 6,2 a avut loc in nordul Chile, fara sa provoace victime, pagube sau sa declanseze o alerta de tsunami, a anuntat Oficiul chilian pentru situatii de urgenta Onemi), relateaza AFP.

Un nou CUTREMUR puternic: A avut 5,9 GRADE! Ce se intampla cu pamantul! Panica in randul SPECIALISTILOR

Un cutremur cu magnitudinea de 5,9 s-a produs in Oaceanul Pacific, in apropiere de coastele Federatiei Ruse. Seismul a avut loc vineri la 314 km fata de Iujno-Sahalinsk, oras situat in insulele Kuril ) informe.

inca un CUTREMUR PUTERNIC! Specialistii sunt in alerta! Detalii despre zonele afectate

Un cutremur cu magnitudinea de 4,7 s-a produs joi la granita dintre Costa Rica si Panama. Seismul s-a produs la 19 km fata de Puerto Armuelles, Panama), informeaza U. Geological Survey.

Un nou CUTREMUR PUTERNIC: 5,6 GRADE! PANICA TOTALA! Specialistii sunt in alerta

Un cutremur cu magnitudinea 5,6 s-a produs marti in Grecia, conform Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS). Seismul a avut epicentrul la 47 de kilometri de.

Un nou CUTREMUR PUTERNIC: 5,7 GRADE! PANICA TOTALA! Specialistii sunt in alerta

Un cutremur cu magnitudinea 5,7s-a produs marti in Grecia, conform Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS). Seismul a avut epicentrul la 47 de kilometri de.

Cutremur puternic in centrul Greciei

Un seism cu magnitudinea 5,6 s-a produs marti dimineata in Grecia, conform Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS), la doar cateva zile dupa cutremurul de 6,4 care a avut.

Cutremur puternic in Noua Zeelanda

Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 a lovit, marti, insula de nord a Noii Zeelande si miscarea a fost resimtita de mii de oameni, desi in prima faza nu au fost raportate victime sau daune materiale, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )