Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un nou CUTREMUR puternic: A avut 5,9 GRADE! Ce se intampla cu pamantul! Panica in randul SPECIALISTILOR

B1 B1,
Un nou CUTREMUR puternic: A avut 5,9 GRADE! Ce se intampla cu pamantul! Panica in randul SPECIALISTILOR

Un cutremur cu magnitudinea de 5,9 s-a produs in Oaceanul Pacific, in apropiere de coastele Federatiei Ruse. Seismul a avut loc vineri la 314 km fata de Iujno-Sahalinsk, oras situat in insulele Kuril ) informe. continuă pe B1

Un nou CUTREMUR PUTERNIC: 5,6 GRADE! PANICA TOTALA! Specialistii sunt in alerta

Un cutremur cu magnitudinea 5,6 s-a produs marti in Grecia, conform Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS). Seismul a avut epicentrul la 47 de kilometri de.

Un nou CUTREMUR PUTERNIC: 5,7 GRADE! PANICA TOTALA! Specialistii sunt in alerta

Un cutremur cu magnitudinea 5,7s-a produs marti in Grecia, conform Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS). Seismul a avut epicentrul la 47 de kilometri de.

Un nou cutremur mare a avut loc in apropiere de insula greceasca Zakynthos

Un nou cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade pe Richter a avut loc vineri in apropiere de insula greaceasca Zakynthos la primele ore ale diminetii. Seismul a avut loc la o saptamana de la cutremurul de 6.

Nou cutremur de suprafatain Grecia. Seismul, resimtit puternic si in Italia

Un nou cutremur de suprafata, cu magnitudinea de 5,7, s-a produs marti dupa-amiaza in sudul Greciei, anunta Institutul american de geofizica USGS), miscarea telurica fiind resimtita puternic inclusiv in It.

Un nou CUTREMUR a ZGUDUIT Romania! Zonele unde S-A RESIMTIT seismul

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP) a anuntat ca un cutremur, cu magnitudinea 2,5 grade pe scara Richter, s-a produs in judetul Vaslui. De asemenea, specialistii au.

Cutremur puternic in Chile, resimait pana la la frontiera cu Peru si Bolivia

Un cutremur de magnitudinea 6,2 a avut loc in nordul Chile. Incindentul nu a facut victimevictime, pagube sau sa declanseze o alerta de tsunami, a anuntat Oficiul chilian pentru situatii de urgenta.

Cutremur puternic in Chile, resimtit pana la la frontiera cu Peru si Bolivia

Un cutremur de magnitudinea 6,2 a avut loc in nordul Chile. Incindentul nu a facut victimevictime, pagube sau sa declanseze o alerta de tsunami, a anuntat Oficiul chilian pentru situatii de urgenta.

Cutremur puternic in centrul Greciei

Un seism cu magnitudinea 5,6 s-a produs marti dimineata in Grecia, conform Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS), la doar cateva zile dupa cutremurul de 6,4 care a avut.

Nou cutremur in Vrancea. Seismul a avut magnitudinea 2,9 pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe scara Richter s-a produs, joi, in judetul Vrancea, la o adancime de 113 kilometri, anunta Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP).

Un nou CUTREMUR a ZGUDUIT pamantul! Zonele unde S-A RESIMTIT seismul

Un cutremur cu magnitudinea 6,2 a avut loc, joi seara, in doua zone din nordul statului Chile. in urma seismului nu au fost raportate victime, pagube materiale si nici risc de tsunami, a anuntat Biroul national.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )