Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremurul din octombrie, prevazut in august? Mesajul viral care il anunta

Playtech Playtech,
Cutremurul din octombrie, prevazut in august? Mesajul viral care il anunta

Un cutremur de 5,8 grade pe scara Richter s-a produs in noaptea de 28 octombrie. Totusi, pe Facebook exista un mesaj inca din 15 august care il prevede. in noaptea dintre 27 si 28 octombrie, un cutremur de 5,8 grade pe scara Richter a fost inregistrat in Vrancea. Acesta a fost resimtit si in Bucuresti. continuă pe Playtech

Cutremurul imens de acum, prevazut in august? Mesajul viral care anunta

Un cutremur de 5,8 grade pe scara Richter s-a produs in noaptea de 28 octombrie. Totusi, pe Facebook exista un mesaj inca din 15 august care il prevede. in noaptea dintre 27 si 28 octombrie, un cutremur de 5,8 grade pe scara Richter a fost inregistrat in Vrancea. Acesta a fost resimtit si in Bucuresti.

Ireal! Cutremurul din 28 octombrie, prezis pe Facebook inca din 15 august

Un mesaj postat pe o pagina de Facebook in data de 15 august 2018 s-a viralizat in Romania si a strans mii de distribuiri, comentarii si aprecieri, intrucat se pare ca a prezis seismul din noaptea de.

CUTREMUR ROMANIA. Adevarul despre CUTREMURUL din Vrancea enuntat de un cercetator al INFP

Un cutremur puternic a avut loc in zona Vrancea. Seismul a avut 5. 8 pe Richter. Ne asteptam, e un cutremur moderat, ceva mai mare decat ne asteptam noi. E un cutremur normal, care se produce c.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )