Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu: Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

România Liberă România Liberă,
Marcel Ciolacu: Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la v. continuă pe România Liberă

Ciolacu sustine ca PNL se va lauda doar cu ce a facut PSD, pentru ca altceva nu va fi in stare sa construiasca: De asta trebuie opriti luni la votul de investitura

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la votul de investitura, pentru ca nu va face altceva decat sa se laude cu realizarile PSD. Sa nu fii decat premier desemnat, dar totusi sa te apuci deja de taiat panglici, asta inseamna sa fii Ludovic Orban, sustine Ciolacu.

Ciolacu: Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la v.

Ciolacu sustine ca Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la votul de investitura, pentru ca nu va face altceva decat sa se laude cu realizarile PSD.

Guvernul Orban are doar doua variante: blitzkrieg sau esec total

Utila amanarea votului in parlament pentru guvernul Orban. Acesta are acum timpul necesar sa-si faca toate socotelile, sa elaboreze actele normative necesare, pentru a incepe cu dreptul. De trecut, este aproape sigur ca va trece de votul parlamentului. Pana si Victor Ponta s-a sucit iarasi, declara acum ca ar vota guvernul Orban daca retrage ministrii respinsi de comisii.

Ciolacu a explicat decizia deputatei PSD care va vota pentru Guvernul Orban

Marcel Ciolacu a declarat in legatura cu anuntul deputatului PSD Cristina Burciu privind sustinerea .

Marcel Ciolacu ii face propunere pentru Ludovic Orban, dupa respingerea a 3 ministri PNL in comisii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu PSD), a declarat miercuri, ca Ludovic Orban ar trebui sa-i schimbe pe cei trei ministri respinsi in comisiile parlamentare: florin Citu, Violeta Alexandru si Io.

Marcel Ciolacu, atac la adresa premierului desemnat, dupa anuntarea finalizarii gazoductului BRUA: Dar sa tai panglici, asta insemna sa fii Ludovic Orban

Marcel Ciolacu l-a criticat dur pe Ludovic Orban pentru ca a anuntat finalizarea gazoductului BRUA. Presedintele Camerei Deputatilor l-a ironizat pe liderul PNL spunand ca: Sa nu fii decat premier desemnat, dar.

Marcel Ciolacu, atac la adresa premierului desemnat, dupa anuntarea finalizarii gazoductului BRUA: Asta insemna sa fii Ludovic Orban

Marcel Ciolacu l-a criticat dur pe Ludovic Orban pentru ca a anuntat finalizarea gazoductului BRUA. Presedintele Camerei Deputatilor l-a ironizat pe liderul PNL spunand ca: Sa nu fii decat premier desemnat, dar.

Livetext. Au inceput audierile ministrilor din Guvernul Orban. Ioan Bolos, propus la Fondurile Europene, a primit voturile lui Ponta si Teodorovici

Astazi vor avea loc audierile candidatilor propusi de PNL pentru functii de ministru in Guvernul Orban. in sedinta care a inceput la ora 9. 00 sunt asteptati opt ministri care trebuie sa raspunda la intrebarile senatorilor si deputatilor in vederea obtinerii avizului. Ioan Marcel Bolos, propus la Fondurile Europene, a fost primul audiat, acesta reusind sa optina votul liderului Pro Romania Victor Ponta si vicepresedintelui PSD Eugen Teodorovici.

KLAUS IOHANNIS: O minciuna gogonata a PSD ca Guvernul Orban ar taia pensiile

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca social-democratii din disperare de a pierde puterea ii mint pe pensionari ca Guvernul Orban ar taia pensiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )